在職全職

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

呢幾日放緊假,無帶公司电話出街去拜年啫,覆遲客人电話whatsapp被人開年,乜你放假可以唔洗覆whatsapp架!.....wa 即刻O咗,即刻sorry又唔好意思啦
被開完年之後但係又無講究竟想做d 乜喎,佢係咪有病架,宜家d香港人係咪咁癡線架
有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

green1apple 發表於 20-1-29 22:38
呢幾日放緊假,無帶公司电話出街去拜年啫,覆遲客人电話whatsapp被人開年,乜你放假可以唔洗覆whatsapp架! ...

咁無禮貌架
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

伯爵府

回覆 heidys 的帖子

你講係嗰個人呀嘛?真係宜家先知咩叫躺著都中槍

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

老闆嘛,點講都係佢啱

伯爵府

回覆 CTPIG 的帖子

OK, 顅客永遠是對的👌🏻👌🏻

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

green1apple 發表於 20-1-30 18:57
回覆 heidys 的帖子

你講係嗰個人呀嘛?真係宜家先知咩叫躺著都中槍

是呀,新年流流,好urgent咪打句:請儘快覆囉
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

禁止訪問

伯爵府

最搞笑係咩呀,今日我唔怕面矇矇咁再whatsapp佢提佢 appointment ,佢又應我,又無話我喎,真係跳跳地架。

子爵府

回覆 green1apple 的帖子

咩人呢架.. 聽到都唔開心... 喂, 放緊假遲左D覆, 又唔係唔覆, 咁都唔得?

洋房

放緊假 唔覆whatsapp好正常la

伯爵府

新年留留咁人咁爆法,嗰晚我成晚down咗T.T

珍珠宮

呢幾日放緊假,無帶公司电話出街去拜年啫,覆遲客人电話whatsapp被人開年,乜你放假可以唔洗覆whatsapp架! ...

俾邊個開年?

伯爵府

複式洋房

而家啲客真係以為自己大曬,好似預你24/7都會即刻覆訊息

子爵府

其實跟外國客講了公司的放假日期, 客人一般都唔會 chur, 因為CNY holiday 全世界都知, 而且D 客係hea 過香港人, 所以佢地一般都識做, 除非大鑊野...

通常都係老闆無野做驚青, 就無辦法, 無明文規定, 但跟官要知官性咩, 都係供求問題, 條籤唔好無計.....

伯爵府

2024勳章

我無公司電話, 放工放假, 客同廠whatsapp/wechat我私人電話添~

伯爵府

回覆 baby_CH 的帖子

無處不在都會揾到你為止

伯爵府

2024勳章

green1apple 發表於 20-2-18 22:12
回覆 baby_CH 的帖子

無處不在都會揾到你為止

覆到咪覆, 到office hour咪又係自己做返, 過咗deadline咪又係自己揹鑊

首頁

尾頁

跳至