時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

#261 「細菌現該在你左右,你就別叫慘了....」

#385依家就擺明鬧你!人賤不能移!祝你長命百歲,歲歲在床!

#393武漢鬼會找你世世代代,永世不滅清算的,放心!

# 407 世世代代,永世不滅來承受喎

#420 你若敢發毒誓,我就收字,否則你就全家世世代代,有咁衰得咁衰!逄賭必輸,逄讀書必留班,逄行街就仆坑渠,運氣有咁差就得咁差!最緊要有孕必生女,仲要招招中,個個都生到59!

依個hithere440465 扮晒正義, 有講過又唔夠膽認。 成日口業口業睇佢自己幾有口德, 講完又唔敢認 總之誓我就發左, 誓必應, 佢唔認都冇用

伯爵府

做乜不停出同樣回覆?神經失常?

大宅

Cankk 發表於 20-1-30 20:57
做乜不停出同樣回覆?神經失常?

唔係同樣回覆, 係想覆反上面既人, 比佢地睇下

hithere440465

又幾有口德, 我一早講過我有認呀, 但係

hithere440465

講過咩?

好似好正義咁, 睇下佢講過咩

下而全部係hithere440465罵人/咒人說話

#385依家就擺明鬧你!人賤不能移!祝你長命百歲,歲歲在床!
武漢鬼會找你世世代代,永世不滅清算的,放心!

#261 「細菌現該在你左右,你就別叫慘了....」

#420 你若敢發毒誓,我就收字,否則你就全家世世代代,有咁衰得咁衰!逄賭必輸,逄讀書必留班,逄行街就仆坑渠,運氣有咁差就得咁差!最緊要有孕必生女,仲要招招中,個個都生到59!

大宅

你地由得佢啦,唔駛理佢,堅持每日一符就是了

大宅

hithere440465 發表於 20-1-30 21:05
你地由得佢啦,唔駛理佢,堅持每日一符就是了

哈哈, 我又會每日幫你回 神明在上, 上一個帖為誓, 邊個主動咒人, 主動引誓, 必會應唔認都冇用

[url=]#261[/url] 「細菌現該在你左右,你就別叫慘了....」

[url=]#385依家就擺明鬧你!人賤不能移!祝你長命百歲,歲歲在床![/url]

[url=]#393武漢鬼會找你世世代代,永世不滅清算的,放心![/url]

[url=]#420[/url] 你若敢發毒誓,我就收字,否則你就全家世世代代,有咁衰得咁衰!逄賭必輸,逄讀書必留班,逄行街就仆坑渠,運氣有咁差就得咁差!最緊要有孕必生女,仲要招招中,個個都生到59!

上面係hithere440465 講過既野

大宅

Gameplay121 發表於 20-1-30 21:14
哈哈, 我又會每日幫你回帶 神明在上, 上一個帖為誓, 邊個主動咒人, 主動引誓, 必會應誓 ...
12點後再見,依家唔得閒應酬口業曱甴,你先繼續哦~~~~

大宅

hithere440465 發表於 20-1-30 21:22
12點後再見,依家唔得閒應酬口業曱甴,你先繼續哦~~~~

[size=1.5em]

[size=1.5em]藍人, 幫你回[size=1.5em] 神明在上, 上一個帖[size=1.5em]為誓, 邊個主動[size=1.5em]咒人, [size=1.5em]主動引誓, 必會應[size=1.5em]誓唔認都冇用
唔認都冇用
唔認都冇用
好呀, 你依加唔得閒唔緊要, 如你所言, 12點後口業必會去搵你, 誓必應

[url=]#261[/url] 「細菌現該在你左右,你就別叫慘了....」

[url=]#385依家就擺明鬧你!人賤不能移!祝你長命百歲,歲歲在床![/url]

[url=]#393武漢鬼會找你世世代代,永世不滅清算的,放心![/url]

[url=]#420[/url] 你若敢發毒誓,我就收字,否則你就全家世世代代,有咁衰得咁衰!逄賭必輸,逄讀書必留班,逄行街就仆坑渠,運氣有咁差就得咁差!最緊要有孕必生女,仲要招招中,個個都生到59!

上面係hithere440465 講過既野

大宅

hithere440465 發表於 20-1-30 14:25
一個自稱住在泰國,咀咒香港人死,咀咒某些JM全家有肺炎的狗賊,現在發緊顛,震過貓王
...

其實呢, 你真偽好虛偽, 成口滿口正義口業, 其實你自己最陰質陰毒, 口業最多係你自己, 有排你受

大宅

重點:此曱甴咀咒死千萬人都唔緊要,是口業嗎?不住香港,家在泰國,走來亂港!?

大宅

我只是引述你所講過嘅口業,你想轉移到我身上?哈!

大宅

再來!

大宅

Gameplay121 發表於 20-1-30 21:48
其實呢, 你真偽好虛偽, 成口滿口正義口業, 其實你自己最陰質陰毒, 口業最多係你自己, 有排你受
我敢講敢認,有說錯嗎?唯恐天下不亂的曱甴,人人得而誅之!

2020.1.31 再送你一符!明天再續!

大宅

舉咗
睇佢講野就覺得煩成個大媽咁

大宅

hithere440465 發表於 20-1-31 00:58
我敢講敢認,有說錯嗎?唯恐天下不亂的曱甴,人人得而誅之!

2020.1.31 再送你一符!明天再續!

哈哈,終於認啦,仲覺得自己冇講錯????睇下你自己幾陰毒,你咁有口德咒全世界都有事,仲扮晒正義使者?等報應啦,等天收啦你,誓必應。

大宅

GN0000[T] 發表於 20-1-31 01:00
舉咗

好呀,但好似你都比人咒埋一份wor
你咁buy佢,覺得冇問題? 佢好岩,想佢咒詛成真???

大宅

GN0000[T] 發表於 20-1-31 01:00
舉咗
佢話佢自己係一個人在泰國住嘅,佢講過"乜飛機“,又問我點知佢係女人?

大宅

大家唔駛理佢啦,由得佢,大家早些休息吧!明晚請早

大宅

hithere440465 發表於 20-1-31 00:52
我只是引述你所講過嘅口業,你想轉移到我身上?哈!

嘩,又埋正義使者,要鬥點夠你黎,口業都唔夠你多,你咒埋全世界,睇下邊個快啲比天收

大宅

hithere440465 發表於 20-1-31 01:08
大家唔駛理佢啦,由得佢,大家早些休息吧!明晚請早

淆底?唔繼續扮正義?咒埋全宇宙丫笨

大宅

hithere440465 發表於 20-1-31 01:05
佢話佢自己係一個人在泰國住嘅,佢講過"乜飛機“,又問我點知佢係女人?

滿口惡口,扮正義使者?神明自有定論,睇下邊個有報應囉,我睇過你係bk大把留言咒過人,真係超級陰毒。 你d陰毒野,要cap圖,起碼超級一日,真係好陰毒呀你,口業有排你受

首頁

尾頁

跳至