使用意見

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

冷靜d好無
而家經濟唔好網主的公司都要養員工架!
支持BK

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

Happybabyhbb 發表於 20-1-31 00:13
買唔到口罩已經躁,個死人illuma廣告仲要猛咁彈出黎,想點啊? ...

你好,有關問題已跟進中,不便之處,請見諒 !

男爵府

開心吸收勳章 育兒性格勳章 BK猜猜猜慶中秋 畀面勳章

佢想點呀!第一次見賣廣告賣到憎果樣產品囉!彈黎彈去根本睇唔到!其實係咪想人唔上bk ?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章

marikourabe 發表於 20-1-31 03:11
請問咩app?
好煩攪到好燥
電腦 AdGuard 廣告封鎖器
手機 ADGUARD APP 但係要用佢個瀏覽器開網頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

您好,是次短片播放為新推出的廣告顯示模式,短時間內多次展開全屏播放的問題已經修復,並已調整播放的密度。造成國民之不便,我們謹此摯誠致歉!

首頁

尾頁

跳至