夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我同我老公識於微時,明年就退休。
佢舊同事是旅行愛嗜者(只相識一年半),近幾個月每去一個地方都發獨照俾我老公,又主動約我老公食飯,食完飯又發獨照,仲送香薰機俾我老公,我老公就晚晚用,激死我.
我同老公講你舊同事咁得意嘅,成日發獨照俾你嘅,我老公話佢份人好真,值得做朋友,個女人係單親媽媽,又曾經患病,好可憐,個女人同我年紀相若。
我好驚佢同情變感情,點算

男爵府

回覆 manmanhau 的帖子

你同你老公講, 你反正都差唔多退休都想同佢做朋友, 而且女人同女人講說話方便, 同時間同個女人講以後有野send俾你老公一定要send俾你, 大家可以一齊開心! 記住EQ一定要高

男爵府

2020勳章

Money媽 發表於 20-1-31 17:11

你同你老公講, 你反正都差唔多退休都想同佢做朋友, 而且女人同女人講說話方便, 同 ...

好主意仲可以三個人開個WhatsApp group~佢要send嘢就喺group度send

大宅

你同你老公講, 你反正都差唔多退休都想同佢做朋友, 而且女人同女人講說話方便, 同 ...

我老公都屬於大男人,佢點會開個group,冇可能

子爵府

畀面勳章

相信你老公都一把年紀,個女人想點佢心中有數。。好明顯你老公都對別人有好感。。
你要平心靜氣同佢講自己的感受,之後的事態發展,就靠你老公了,你控制不了

子爵府

2020勳章

回覆樓主:

佢搵緊藉口去合理化自己行為....
街邊執紙皮公公、婆婆夠可憐,唔見你老公同情兼關心吓公公、婆婆

男爵府

大男人唔係藉口, 你要從個女人入手

大宅

認識瑞士牛牛第一回

講得又大方又好聽
聽到都舒服。

大宅

認識瑞士牛牛第一回

manmanhau 發表於 20-1-31 19:09
我老公都屬於大男人,佢點會開個group,冇可能

但喺都要睇緊D,小心入侵。

伯爵府

2020勳章 我的育兒心得勳章

好計
無得輸

大宅

2020勳章

你老公應該係果D 樂於被女人圍住轉果D 男人, 你要小心處理, 比佢知你唔鐘意, 但又不要過份激動, 你越唔想佢就越要做。

翡翠宮

2020勳章

jeremylui83 發表於 20-1-31 19:32
相信你老公都一把年紀,個女人想點佢心中有數。。好明顯你老公都對別人有好感。。
你要平心靜氣同佢講自己 ...

同意

男爵府

2020勳章

回覆樓主:

個老姣女人好賤啫 公然勾引人地老公
同老公講自己感受 睇下佢點

大宅

manmanhau 發表於 20-1-31 15:32
我同我老公識於微時,明年就退休。
佢舊同事是旅行愛嗜者(只相識一年半),近幾個月每去一個地方都發獨照俾我 ...

雖然每年都冇慶祝,但今年特別覺得失落

琥珀宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

manmanhau 發表於 20-2-14 20:07
雖然每年都冇慶祝,但今年特別覺得失落

佢唔同你慶祝
你都可以同佢食餐飯
相知相遇相識

大宅

crystal媽咪 發表於 20-2-14 21:02
佢唔同你慶祝
你都可以同佢食餐飯

個種感覺係對住都無言

琥珀宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

manmanhau 發表於 20-2-14 21:20
個種感覺係對住都無言

相知相遇相識

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊