自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無坦白自己旅遊史, 知道中咗要轉醫院想逃走, 要醫護看實佢!! OMG!!!!
FROM CABLE NEWS!!!!

瑪瑙宮

cy101 發表於 20-2-2 11:04
無坦白自己旅遊史, 知道中咗要轉醫院想逃走, 要醫護看實佢!! OMG!!!!
...

係咪坐邮轮个亚伯

子爵府

回覆 cy101 的帖子

唔醫可能累死家人

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tkop 發表於 20-2-2 11:07
係咪坐邮轮个亚伯
係!

珍珠宮

總有人以為唔承認自己中招就等如無中

琥珀宮

老男人真麻煩!! 唔顧自己, 都諗下屋企人!!

珍珠宮

2024年龍年勳章

cy101 發表於 20-2-2 11:04
...

selfish!!

瑪瑙宮

cy101 發表於 20-2-2 11:07
係!

日本邮船迟早完

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

成船人多得佢唔少...

水晶宮

cy101 發表於 20-2-2 11:09
老男人真麻煩!! 唔顧自己, 都諗下屋企人!!

係、都唔想咁講、想死行遠d

侯爵府

回覆樓主:

我覺得其實已經有班隱形病者,冇去睇醫生,自己買成藥在家食,因為病徵如果唔係高燒,可能好多人也會忽略咗,以為普通感冒
打工仔病了,要攞醫生纸,一定會看醫生
但係d固執阿伯,多數話自己冇病
所以其實實際確診數字應該冇咁少

伯爵府

luckybaby2011 發表於 20-2-2 11:16
係、都唔想咁講、想死行遠d
X2

琥珀宮

katrinamama 發表於 20-2-2 11:18
我覺得其實已經有班隱形病者,冇去睇醫生,自己買成藥在家食,因為病徵如果唔係高燒,可能好多人也會忽略咗 ...
AGREE, 精壯個批可能已經中咗, 但無明顯病徵!!

侯爵府

回覆樓主:

女人多數較注意健康及衛生,出街一定有帶包裝纸巾,所以街上隨地吐痰多數也是男人多,相信十個男人有9個也不會有包裝纸巾在手
就算唔係阿伯,後生的男人,通常也靠老婆及女朋友帶纸巾多

大宅

好彩醫護發覺佢有可疑捉佢入隔離病房
DD人點解唔快d死

子爵府

回覆樓主:

又一自私精

水晶宮

katrinamama 發表於 20-2-2 11:18
我覺得其實已經有班隱形病者,冇去睇醫生,自己買成藥在家食,因為病徵如果唔係高燒,可能好多人也會忽略咗 ...

係、同埋我想知後生中左無病徵、係咪都惹到人架
真係大穠

侯爵府

luckybaby2011 發表於 20-2-2 11:24
真係大穠

之前廣州個case係有個家庭,帶菌嗰個冇病徵,但家中其他5人確診

琥珀宮

luckybaby2011 發表於 20-2-2 11:24
真係大穠
都有播毒能力!

已刪除用户

首頁

尾頁

跳至