自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200201/bkn-20200201173346215-0201_00822_001.html

呢個就抵讚la!!

侯爵府

好!

大宅

減齡達人勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主:

太好啦

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大家嘅口罩包裹好快收到!

侯爵府

辛苦你地

好人平安健康

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

感謝各位
不要從別人的嘴裡去認識我

別墅

回覆樓主:

子爵府

回覆樓主:

這就是懂得缓急輕重. 多謝郵政!

伯爵府

2024年龍年勳章 我的育兒心得勳章 有「營」勳章 叻叻勳章

JO_100 發表於 20-2-2 15:12
這就是懂得缓急輕重. 多謝郵政!

我朋友喺上星期郵局冇開門時都收到郵差送EMS的寄自日本的口罩,我朋友都分咗啲口罩比我

香港郵局下星期係抗疫期間都繼續為巿民提供服務,抵讚!

不過我呢排我都不會去郵局寄嘢、交水電媒氣費住,因為我諗會好多人去排隊攞有口罩的包裹,而且郵局只係開嗰三、四個鐘...只係唔做一啲野可以幫到有急需攞口罩的人士,所以呼籲聽日除咗攞口罩包裹,其餘非基本嘢都唔好去郵局同人鬥迫、阻住人哋攞有口罩嘅包裹,自己又減少被感染的機會

首頁

尾頁

跳至