網購天地

跳至
[淘寶] 好貨推介

首頁

尾頁

珍珠宮

淘咗咁多年,有d 產品都幾滿意

1. 囇相, 1/4 hk 價錢,雖然d 色冇咁靚,但可接受

2. 行李轆,個喼翻生,唔駛去堆田區,比原廠更好推

3. 文具,比hk 平 1/3, 就算日本牌子,都係平d

4 滑板車,一部百零蚊,玩咗四年,去冒險,只能玩15分鐘

5 吸塵機,$500 就請咗個工人返嚟,大神都做唔到

6 usb 差電線,$5條,整爛都唔肉痛,差電速度和原裝一樣,證明用料足

7 循環風扇,同樣設計,hk 貴一倍,用落都係差不多

8 小米尿袋,用料足全世界都知,但仲比香港買平d , haha

9 royal baby 單車,用咗4年多,很實淨,好踏,價錢只係香港一半

珍珠宮

seebaby bb 車,自從係日本整爛咗架日系士的車,急於搵代替品,呢部又細又平耐用,你想像不到,7年la,仲用到

兩個bb , 同我哋去過歐洲,東南亞,仲健在,俾個衰仔整爛幾條腳帶都配到

翡翠宮

回覆樓主:

京東呢期部份文具5件6折,有日本及中國品牌,平過淘寶,可以直送香港。
https://v.m.jd.com/landpage/promotionList.action?activityId=50071378659&promotiontitle=满3件总价7.0折,满5件总价6.0折&utm_user=plusmember&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

我買咗把兩用剪刀方便開箱,唔會整爛箱内物品。

象牙宮

babytt2 發表於 20-2-3 02:33
seebaby bb 車,自從係日本整爛咗架日系士的車,急於搵代替品,呢部又細又平耐用,你想像不到,7年la,仲用 ...

精明消費。

1. 囇相, 1/4 hk 價錢,雖然d 色冇咁靚,但可接受

2. 行李轆,個喼翻生,唔駛去堆田區,比原廠更好推 ==> 更換 用工具嗎?

3. 文具,比hk 平 1/3, 就算日本牌子,都係平d === yes

4 滑板車,一部百零蚊,玩咗四年,去冒險,只能玩15分鐘

5 吸塵機,$500 就請咗個工人返嚟,大神都做唔到 ===> 平過請家助來家1次

6 usb 差電線,$5條,整爛都唔肉痛,差電速度和原裝一樣,證明用料足 == good

7 循環風扇,同樣設計,hk 貴一倍,用落都係差不多 == 刷尘有D難

8 小米尿袋,用料足全世界都知,但仲比香港買平d , haha == 你用小米手机?

9 royal baby 單車,用咗4年多,很實淨,好踏,價錢只係香港一半

-----------------

下次要淘:

usb 差電線

米尿袋

唔知几時可北上。。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

認識瑞士牛牛第一回

lyh80115 發表於 20-2-3 09:47
京東呢期部份文具5件6折,有日本及中國品牌,平過淘寶,可以直送香港。
https://v.m.jd.com/landpage/promo ...

翡翠宮

connie06 發表於 20-2-6 18:14

今日收貨,好抵。

子爵府

lyh80115 發表於 20-2-6 19:31
今日收貨,好抵。

有冇鉸剪link?
我試過手起界刀落,界爛咗件貨

公爵府

牛年勳章

翡翠宮

GalGuy 發表於 20-2-7 18:25

有冇鉸剪link?

有3隻色,但黑色特别貴。揀5樣文具一起打6折。再用券的話以折前計,有香港專屬券299減30及499減50。
https://u.jd.com/pe1XqT

珍珠宮

333s 發表於 20-2-3 09:54
精明消費。

更換轆唔難,hk 收$100個,換一次$400幾

風扇擦真有d 難,呢款係咁樣

尿袋是通用的,乜手機都ok

大宅

babytt2 發表於 20-2-3 02:25
淘咗咁多年,有d 產品都幾滿意

請問吸塵好用嗎?
會自動走進房嗎?

侯爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

要吸塵器及滑板車link

我買過2架滑板車。
第一架很好,下架。
第2架,一樣價錢,垃圾

首頁

尾頁

跳至