時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

政府口罩儲備謠言到之後政府澄清,事實係1千萬個但仍然有人同我有1億個,點解呢??市民蠢比人煽動係事實,咁點都要捉發放虛假新聞果班,否則政府民望只會愈來愈差,到時政府做乜都冇用!

水晶宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

政府真係要加把勁澄清
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

同意!

瑪瑙宮

個個都妖言惑眾, 林鄭快立假新聞法喇. 點解重要比漢奸報紙存在???

今日隔離個同事話武漢周街屍體無人理, 問我信唔信, 我話有乜可能呀.

我睇佢睇咩報, 原來係毒果, 我話唔好睇毒果喇, 佢又話咩都睇下, NOW 又睇, 立腸又睇, 激死我.

侯爵府

> 咩都睇下, NOW 又睇, 立腸又睇,

尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Nancy20090615 發表於 20-2-3 14:47
個個都妖言惑眾, 林鄭快立假新聞法喇. 點解重要比漢奸報紙存在???

今日隔離個同事話武漢周街屍體無人理, ...

基本上咁多黑媒!咁多文宣!政府點擋?!

而且班友分分鐘囤積晒D口罩!用呢招已經狠狠咁插政府一刀!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

男爵府

我信呢個政府勁黃,任何野都吾澄清,解釋清楚比市民聽,一次吾清楚,就講多幾次,搵多幾個傳播媒介辯明真實情況。依家完全任由有心人無限作故仔

首頁

尾頁

跳至