自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

BK Milk勳章

zoekayan 發表於 20-2-3 22:33
網上有人開左話好薄

子爵府

zoekayan 發表於 20-2-3 22:33
網上有人開左話好薄

薄到透晒,外面加多個布口罩好d喎

公爵府

畀面勳章

大少拉 發表於 20-2-3 22:28
我估我家姐見上次日本城買嘅係3m 佢以為今次都係。但唔係都唔緊要。都唔好咁薄丫。
...

2月1日時就係賣3m,今日轉左呢隻

別墅

咁薄都唔知有冇用

伯爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大少拉 發表於 20-2-3 22:39
嘩。。。。要比我家姐睇下先。

我睇咗facebook呢隻牌子有兩種口罩,盒面有寫budget嘅係薄到透光,你家姐呢盒就係厚身啲個隻,不過好似話就唔防水

伯爵府

大少拉 發表於 20-2-3 21:34
我家姐有幸排到買左盒,但佢 ws 我,問我呢盒係嘜嘢牌子, 今次真係考起我。。。

請問有無人知呢知牌子係 ...

太多不明來歷口罩,唔好亂買。

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

大少拉 發表於 20-2-3 22:20

我都同佢咁講。但佢話目測真係薄。但又唔敢開。驚開左真係薄 ...

換唔返都是$69, 值博。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

happywindy 發表於 20-2-3 23:30
我睇咗facebook呢隻牌子有兩種口罩,盒面有寫budget嘅係薄到透光,你家姐呢盒就係厚身啲個隻,不過好似話就唔 ...

咁叫佢用唔用好? 佢又無嘜口罩。以為執到寶。。。
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大少拉 發表於 20-2-3 21:45
佢影左有寫嘅比我。

都無寫防啲乜,寫咗係印尼。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

evip 發表於 20-2-3 23:41

比我都諗住日本城信得過啦。點知會咁。。。。

翡翠宮

VCBB小天使 發表於 20-2-3 23:43
都無寫防啲乜,寫咗係印尼。

上面有會員答左我了。謝謝妳。

翡翠宮

evip 發表於 20-2-3 23:41

即是叫佢去換?

子爵府

大少拉 發表於 20-2-3 22:28
我估我家姐見上次日本城買嘅係3m 佢以為今次都係。但唔係都唔緊要。都唔好咁薄丫。
...

3M個款我買到,都係印尼製的

公爵府

親子王國15週年勳章

$69 ja ma! 好過無,頂住先啦!退乜鬼wow!

大宅

但我網上check ok wow

男爵府

畀面勳章

大少拉 發表於 20-2-3 23:43
咁叫佢用唔用好? 佢又無嘜口罩。以為執到寶。。。

Facebook marketplace 都有人賣呢隻口罩,$45-50一盒,唔知係現貨定係要訂!
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

翡翠宮

kendomimi 發表於 20-2-3 23:47
3M個款我買到,都係印尼製的

個日期。。。

我無理解錯。2005係咪2005年生產?

2025又代表咩?

如果咁,我都堅嬲囉!

翡翠宮

tiramisu_hk 發表於 20-2-3 23:58
Facebook marketplace 都有人賣呢隻口罩,$45-50一盒,唔知係現貨定係要訂!

唔明呢個係咪佢日期。。。

翡翠宮

Xiaoszesze 發表於 20-2-3 23:54
但我網上check ok wow

呢個標明左係3層果隻黎。

日本城呢隻係嘜都無標明。

但謝謝你。

翡翠宮

BBG1 發表於 20-2-3 23:52
$69 ja ma! 好過無,頂住先啦!退乜鬼wow!

你睇下個日期。 係咪理解為生產日期同到期日。差成20年喎。。。。。。。

本身都有話叫佢用住先。但依家點叫 。。。

首頁

尾頁

跳至