在職全職

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

歡迎光臨,大家繼續開心傾

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 20-2-4 09:15
歡迎光臨,大家繼續開心傾

趕到

侯爵府

畀面勳章

Hi hi

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

hello

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Bk二手市場,印尼口罩都250/盒

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 20-2-4 09:57
Bk二手市場,印尼口罩都250/盒
我咪話之前買越南都250 一盒, 但要俾老人家用, 都要買(仲要一盒),亦唔知隻MASK WORK 唔WORK架.

E家都係繼續撲撲撲, 留留留言, 但回音未見。 如我真係撲到, 可行情況下, 一定會同大家分享

寶石宮

我FB 都留言留到唔知邊間打邊間, 見人SHARE出來,又去留言, D 名又差唔多, 都唔知有無重覆留言希望有回音啦

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

早晨

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

htts 發表於 20-2-4 10:02
我FB 都留言留到唔知邊間打邊間, 見人SHARE出來,又去留言, D 名又差唔多, 都唔知有無重覆留言:ahmeownotalk ...

Gmarket 會唔會送比我架

雲母殿

pomanlife 發表於 20-2-4 10:26

你訂左邊隻呀

雲母殿

htts 發表於 20-2-4 10:01
我咪話之前買越南都250 一盒, 但要俾老人家用, 都要買(仲要一盒),亦唔知隻MASK WORK 唔WORK架.

E家都係 ...

搭印尼姐姐家人寄黎平好多

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 20-2-4 10:35
搭印尼姐姐家人寄黎平好多
唔係個個肯幫喎。 我果個肯幫, 我就唔使咁撲啦

寶石宮

pomanlife 發表於 20-2-4 10:26
應該OK 卦. 我果D 係CANCELLED (佢CANCEL我, 但又唔REFUND)

BUT我會覺得上左飛機先穩陣嘅

雲母殿

htts 發表於 20-2-4 10:38
唔係個個肯幫喎。 我果個肯幫, 我就唔使咁撲啦

咁你梗係要比人賺啦

雲母殿

順豐好似比國家緊急徵用大批口罩

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 20-2-4 10:57
順豐好似比國家緊急徵用大批口罩
香港人唔係人

雲母殿

bylobb 發表於 20-2-4 10:59
香港人唔係人

大陸順豐所以寄口罩一日未到手都唔知會唔會出事

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 20-2-4 11:13

大陸順豐所以寄口罩一日未到手都唔知會唔會出 ...
符合國情

寶石宮

我真係short 上腦, 無得救架喇

我應該拎去堆填先岩喇

我鬧自己

首頁

尾頁

跳至