在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾~~Part 151

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

joannelai930 發表於 20-2-4 12:12
我唔知留左幾多,但冇一個有回音
E 家應該好多人都咁做架喇, 亦唔知果D SELLER係咪GOOD OR NOT

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Selinaomcheung 發表於 20-2-4 12:19
好多人會跟先算啦
你會唔會理佢
會架, 有批人真係信黨得永生架

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 20-2-4 12:15
講真幫你就人情,吾幫你就道理

我無迫佢, 問左2次, 佢擰頭, 我都算架喇, 所以我一直都無講 呢D 唔係佢工作一部份

寶石宮

Selinaomcheung 發表於 20-2-4 12:19
好多人會跟先算啦
你會唔會理佢
我有病, 食緊藥架, 所以戴。 但當有一天無貨時, 就。。。。。。

天珠殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好多人會跟先算啦
你會唔會理佢

琴晚睇電視,清潔工都冇口罩,公司冇派自己又買吾到,跟本冇資格跟吾跟

天珠殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 20-2-4 12:21
佢自己唔帶佢嘅事, 雖則話膠官矛個好, 但都唔好拉人陪佢葬

大石壓死蟹嘛

天珠殿

htts 發表於 20-2-4 12:24
我無迫佢, 問左2次, 佢擰頭, 我都算架喇, 所以我一直都無講 呢D 唔係佢工作一部份

...

咁我唔知你嗰個咩問題啦

寶石宮

好多人會跟先算啦
你會唔會理佢
封關已可以幫到唔少手啦

純個人諗法, 不喜勿插

侯爵府

畀面勳章

bylobb 發表於 20-2-4 12:23
會架, 有批人真係信黨得永生架

咁就恭祝佢早登極樂

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 20-2-4 12:28
咁我唔知你嗰個咩問題啦
唔一定有問題架, 個人意願嗟。

侯爵府

畀面勳章

htts 發表於 20-2-4 12:28
封關已可以幫到唔少手啦

純個人諗法, 不喜勿插

不喜 但我冇資格插人 每人想法唔同
全封晒就唔同

侯爵府

畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 20-2-4 12:26
琴晚睇電視,清潔工都冇口罩,公司冇派自己又買吾到,跟本冇資格跟吾跟
...

被迫冇得帶 同有都唔比帶係完全二回事

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Selinaomcheung 發表於 20-2-4 12:31
被迫冇得帶 同有都唔比帶係完全二回事
上年開始, HK已進入極權主義

侯爵府

畀面勳章

bylobb 發表於 20-2-4 12:34
上年開始, HK已進入極權主義

所以羡慕你哋可以隨時避走泰國

象牙宮

Selinaomcheung 發表於 20-2-4 12:38
所以羡慕你哋可以隨時避走泰國
先幾日問過阿仔有冇興趣移民去台灣

我地剩係夠豬格可以去台灣, 如果佢有興趣都可以諗下

但佢話唔多想

侯爵府

畀面勳章

bylobb 發表於 20-2-4 12:41

我都想 但過去可以做咩 都係煩

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bylobb 發表於 20-2-4 12:41

俾我都需要好大勇氣

象牙宮

Selinaomcheung 發表於 20-2-4 12:46
我都想 但過去可以做咩 都係煩
其實我自己就冇所謂, 死就一世, 唔死大半世

係想後生多條後路可行

寶石宮

Selinaomcheung 發表於 20-2-4 12:29
不喜 但我冇資格插人 每人想法唔同
全封晒就唔同

侯爵府

畀面勳章

bylobb 發表於 20-2-4 12:51
其實我自己就冇所謂, 死就一世, 唔死大半世

係想後生多條後路可行

都係 如果呀仔畢業想過去繼續讀書 再留低做野 我都舉腳贊成

首頁

尾頁

跳至