在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾~~Part 151

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Selinaomcheung 發表於 20-2-4 12:28
咁就恭祝佢早登極樂
人在做野時, 天在看著嘅

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Selinaomcheung 發表於 20-2-4 13:02
都係 如果呀仔畢業想過去繼續讀書 再留低做野 我都舉腳贊成
有得走, 真係走喇

侯爵府

畀面勳章

htts 發表於 20-2-4 13:18
有得走, 真係走喇

Btw 你女女點呀 我小上黎 好多野都唔清唔楚

寶石宮

Selinaomcheung 發表於 20-2-4 13:20
Btw 你女女點呀 我小上黎 好多野都唔清唔楚

我好少見佢喇, 佢有家都唔返來瞓, 唔知去邊, 返來都係拎我放低嘅錢, 亦無任何溝通

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 20-2-4 12:41
先幾日問過阿仔有冇興趣移民去台灣

我地剩係夠豬格可以去台灣, 如果佢有興趣都可以諗下

阿仔都有問過,老公eeoo,始終佢基地係HK,我地好5好都大半世真係邊樹都無所謂,我就叫佢考好個dse先再算

水晶宮

Selinaomcheung 發表於 20-2-4 12:38
所以羡慕你哋可以隨時避走泰國

唔可以隨時噃,租左出去

水晶宮

bylobb 發表於 20-2-4 12:51
其實我自己就冇所謂, 死就一世, 唔死大半世

係想後生多條後路可行

比口罩玩左幾日,真係very down

我自己其實不至於好缺乏係唸住source d來幫下身邊各方好友,但真係見盡人生百態,人性另1面,同買

鈕一樣

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔知係呼賴左野, 有DD喉嚨痕周身唔聚財咁

水晶宮

bylobb 發表於 20-2-4 14:09

太后保重,將軍都係咁,頭先去左睇醫生啦

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多利是 發表於 20-2-4 14:07
比口罩玩左幾日,真係very down

我自己其實不至於好缺乏係唸住source d來幫下身邊各方好友,但真係 ...
你見我琴晚12點幾都搵你求救就知啦

仲諗住有一張單OK, 點知最尾都被CANCEL

我平時12點前瞓左覺架喇

水晶宮

bylobb 發表於 20-2-4 14:17
你見我琴晚12點幾都搵你求救就知啦

仲諗住有一張單OK, 點知最尾都被CANCEL

係呀,見您平時好小咁夜

而家最怕就係PK賤鵝扣關啦 大家祝福口罩順利到港及提貨,可供各宮娘娘應急唸力唸力唸力

象牙宮

多利是 發表於 20-2-4 14:14
太后保重,將軍都係咁,頭先去左睇醫生啦
坐我最近2位同事都病左

日日又要帶住罩做人, 唔病都焗死

象牙宮

多利是 發表於 20-2-4 14:21
係呀,見您平時好小咁夜

而家最怕就係PK賤鵝扣關啦 大家祝福口罩順利到港及提貨,可供各宮娘娘應 ...
都話左鵝唔好食, 要食鴨GALA

水晶宮

bylobb 發表於 20-2-4 14:22
坐我最近2位同事都病左

日日又要帶住罩做人, 唔病都焗死

我新年前已經日日帶架啦,亦提各方好友去買口罩,搵埋source添,不過唔係人人聽既~

我最蠢就係阿女新年前台北轉機有記得叫佢買口罩無叫佢掃口罩,唸住唔好掃咁多留返比其他人啦,當時台北仲唔難買到又未限帶既,真係無唸到條賤鵝咁PK既啫
xyzlkjf;ldsajlkyxkl;k;pouy[pokjgp[1qaodadiele

水晶宮

bylobb 發表於 20-2-4 14:27
都話左鵝唔好食, 要食鴨GALA

我知鵝係唔好,係賤,無唸到佢PK到要搵全部人攬炒陪葬哇 aljkxjmxjlxkjoiu3oepiujnoadeljeouiepgvjh;;h

我做幾廿年人都唔講粗口既,呢排講晒我幾廿年既quota

象牙宮

多利是 發表於 20-2-4 14:29
我新年前已經日日帶架啦,亦提各方好友去買口罩,搵埋source添,不過唔係人人聽既~

我最蠢就係阿女新年前台 ...

好在哀家聽話即刻認左2包
又好在年30果晚一路食buffet一路掃口罩而家至開始慢慢有貨返乍

水晶宮

bylobb 發表於 20-2-4 14:34
好在哀家聽話即刻認左2包
又好在年30果晚一路食buffet一路掃口罩而家至開始慢慢有貨返乍 ...

太后抵鍚 我都係好彩認左台北個2包,先至唔洗擔心自己咋

侯爵府

畀面勳章

多利是 發表於 20-2-4 14:03
唔可以隨時噃,租左出去

一年後 環境唔好 都可選擇收番間屋自住 我e d ....

侯爵府

畀面勳章

htts 發表於 20-2-4 13:27
我好少見佢喇, 佢有家都唔返來瞓, 唔知去邊, 返來都係拎我放低嘅錢, 亦無任何溝通
...

女大女世界

侯爵府

畀面勳章

bylobb 發表於 20-2-4 14:09

有冇藥食住先

首頁

尾頁

跳至