自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

duckduckbb31 發表於 20-2-5 15:18
「包裝中」都好穩陣一定出到貨
但唔知幾時咁解
我問左客服,由包裝中去全球配送

包裝中就要不停留意要唔要補運費差價。因為好多時已經郁左但都仲顯示係上一格

男爵府

HebeTsang 發表於 20-2-5 13:32
初二買,終於等到今日去到物流中心已收貨、全球準備配送中,但仍然冇單號??

要留意洗唔洗補運費差價,如果唔知要補,就會停左係到

大宅

2021勳章

seangying 發表於 20-2-5 15:58
包裝中就要不停留意要唔要補運費差價。因為好多時已經郁左但都仲顯示係上一格
...

冇錯,我之前都試過要補運費但唔知
搞到件貨hold左好耐
但又唔主動通知人

男爵府

duckduckbb31 發表於 20-2-5 15:59
冇錯,我之前都試過要補運費但唔知
搞到件貨hold左好耐
但又唔主動通知人

應該會send email, 但平時唔會成日check住

男爵府

HebeTsang 發表於 20-2-5 13:32
初二買,終於等到今日去到物流中心已收貨、全球準備配送中,但仍然冇單號??

你就好啦,我都有貨1號就到左warehouse,到今日都無任何動静。

大宅

seangying 發表於 20-2-5 15:59
要留意洗唔洗補運費差價,如果唔知要補,就會停左係到

Check email....oh thanks you

珊瑚宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 HebeTsang 的帖子

出到去G MARKET果個倉都好大機會出到,你放心等下,我尋日同前日都收到貨,收到果刻我開心過中六合彩

珊瑚宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 seangying 的帖子

請問你有無經驗,我有個ORDER係PREPARING SHIPMENT咗好多日(即係第一格),有晒TRACKING NUMBER但又SEARCH唔到份件,照計佢係無人收走,我係咪都要問下客服呢?

男爵府

stepchk 發表於 20-2-5 16:27
回覆 seangying 的帖子

請問你有無經驗,我有個ORDER係PREPARING SHIPMENT咗好多日(即係第一格),有晒TRACKI ...

可以問吓

首頁

尾頁

跳至