想生BB

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2020勳章

緣份 輕鬆d ..

複式洋房

飲左滴雞精三個月至有,之前一直都唔得,到而家有左 5個月,都仲飲緊Yoko Tsang 果隻

洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
ipipman 發表於 20-2-12 22:06
飲左滴雞精三個月至有,之前一直都唔得,到而家有左 5個月,都仲飲緊Yoko Tsang 果隻 ...

要日日飲?

大宅

2020勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
做多的運動 血氣運行,排走毒素好重要 祝福小天使早日降臨你懷裏

大宅

2020勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
精甩屎woooo 發表於 20-2-11 12:57
回覆 ngsharon86 的帖子

我妹做婦科診所姑娘,唔知係咁岩定嘜,有幾個
我都係飲呢個牌子

複式洋房

2020勳章

發表於 昨天 17:12 |顯示全部帖子
兩年,頭一年都未識點樣令自己易D有BB,之後飲左Yoko Tsang 果隻滴雞精大半年,就Bingo左

複式洋房

發表於 昨天 17:24 |顯示全部帖子
無避孕計用左年半, 試左一年唔得就去左睇醫生, 再詳細check過 (醫生話婚檢果啲唔夠詳細), 老公check丁丁, 我驗血+照輸卵管, 一切正常, 就開左4個cycle排卵藥比我, 食完晒都無就直接ivf, 本身都疊埋心水諗住要做ivf, 點知今個cycle就中左, 咁啱排卵期果幾日home office同老公日對夜對, 唔知係咪交足功課+唔洗返工無壓力所以先得

大宅

2020勳章

發表於 10 小時前 |顯示全部帖子
少少唔同 發表於 20-2-6 16:30
同老公新婚1年9個月 由婚前已經想有小朋友
開頭年幾同大家一樣咪順期自然 無咩擔心
依家結左就快2年 自己 ...

7年

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊