自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

cherrie_q 發表於 20-2-7 00:45
你呢D自私黑心的人,學人講良心? 你講完會唔會自己都反胃作嘔呀?

...

唔止心,成個人都黑!

珍珠宮

cherrie_q 發表於 20-2-7 00:45
你呢D自私黑心的人,學人講良心? 你講完會唔會自己都反胃作嘔呀?

...

哈哈!你咁辛苦幫我找一個曲的帖來post呀?

點解唔搵埋其他直嘅post呀!

果然係文革的小粉紅。
我記憶之中你係第二定第三次post這個帖呀?
你上次出完還有留低呀!
點解唔post link比大家睇前文後理呀?

似乎你真係好記仇及好嬲喎!

一個咁嚴肅的帖,你入嚟玩復仇。唔覺你係有良心囉!睇怕都係黑心多。

子爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

救唔返,好可惜。唔係佢地敢作敢言,疫情一定繼續隱瞞,全球都蒙在鼓裡。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

1998Ruby1998 發表於 20-2-7 00:40
內地好多間新聞網都講左係,應該屬實。可惜!大好人才。

x 2

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

1998Ruby1998 發表於 20-2-7 06:54
救唔返,好可惜。唔係佢地敢作敢言,疫情一定繼續隱瞞,全球都蒙在鼓裡。
...

BBC有報李醫生已過身。

https://www.bbc.com/zhongwen/trad/chinese-news-51403740
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

RIP! 一路好走。願你在自由的天國安息,不再受苦。亦求天主保佑你哋一家及未生的小孩。

伯爵府

怪就怪佢響個唔應該誠實嘅國家誠實了
個天好似從不眷顧好人
做人都係自私d好

水晶宮

1998Ruby1998 發表於 20-2-7 06:54
...

RIP

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

真英雄,rip

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Rip
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

伯爵府

好慘咁後生,係醫生仲咁有良心

別墅

rip

希望隱瞞疫情的人有報應

子爵府

親子王國15週年勳章

flyinsky 發表於 20-2-7 08:20
好慘咁後生,係醫生仲咁有良心

醫生條路好難行,除左本身要非常拔尖嘅成績,大學比其他人讀多幾年,亦比其他人更多野讀。責任亦好大,一個輕微錯誤判斷、疏漏都可以奪取生命。

前幾日有江西醫生疲勞過度不幸殉職,亦有醫生骨折,撐住拐杖都繼續當值。

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

1998Ruby1998 發表於 20-2-7 00:32
武漢醫院李文亮醫生,12 月 30 號已經對外警告武漢肺炎來臨,被公安訓誡佢不實言論。可惜 1 月 10 號證實自 ...

我地中國人,要被呢個「黨」,害死多幾多人?害多幾多次才夠?
李醫生,中國人感謝你,武漢人感謝你。
希望你的家人平安,願你安息。

子爵府

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主:

李醫生,一路好走,國家欠你地8人一個公道,希望大陸網媒可以盡一分力,代李醫生佢地取回公道,還佢地清白,仲要國家高度表揚佢地嘅勇敢行為 ,咁样中國先可以邁進世界第一嘅地位
利申:我愛自己國家,一定想中國好,人民要先學會每件事唔好盲撐,咁样啲人民國家先有進步。

男爵府

毛毛公仔 發表於 20-2-7 08:23
rip

希望隱瞞疫情的人有報應

呢D人咁冇良心,隱瞞疫情害死咁多人,一定有報應

珍珠宮

回覆樓主:

真英雄!RIP

水晶宮

回覆樓主:

好人唔一定一生平安! 希望李醫生嘅家人健康平安
感謝你嘅道德勇氣!

子爵府

親子王國15週年勳章

Elenalan 發表於 20-2-7 09:07
好人唔一定一生平安! 希望李醫生嘅家人健康平安
感謝你嘅道德勇氣!
...

希望佢來生去一個更尊重醫生同疫情真相嘅國家,繼續做醫生幫人。

首頁

尾頁

跳至