時事熱話

跳至

首頁

尾頁

洋房

香港警察咁愛國又咁忠誠勇毅心繫社會,裝備又咁精良,點可以就咁留係香港白白浪費呢!一於叫曬佢地北上武漢,同十四億祖國人民同心同德,一齊打贏呢場抗疫聖戰先得架嘛~

BTW鄧署長一定要一馬當先,親率忠勇警員勇赴前線wor~

HKITMan    發表於 20-2-8 23:59

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆 peteria 的帖子

智障腦閉塞YC

loved    發表於 20-2-7 14:20
yuenwaimami    發表於 20-2-7 11:10
yuenwaimami    發表於 20-2-7 11:10

男爵府

不要回應,讓垃圾們獨自瘋癲!

這群千古垃圾送去堆田區都汚染唒!

男爵府

peteria 發表於 20-2-7 10:51
香港警察咁愛國又咁忠誠勇毅心繫社會,裝備又咁精良,點可以就咁留係香港白白浪費呢!一於叫曬佢地北上武漢 ...

笑死我啦! d文宣越黎越差!

抗疫係全香港700萬人的首要事情! 至於救人係醫護既天職!
你既文宣只會令人更加鄙視罷工既醫護人員!!!

男爵府

littleyan 發表於 20-2-7 14:07

咪係

全部人都一同齊心,對抗疫情,就算清潔工人都緊守崗位。

只有黑醫護冇幫手,身為醫護只係識講驚、驚、驚、罷工、罷工、罷工。

黑醫護,無醫德、無承擔、無職業操守,無恥
無勇氣食呢口飯,你應該辭職,轉行,唔係罷工

伯爵府

香港警察滅曱甴神聖的任務都好重要

whatimwaiting    發表於 20-2-23 18:01

侯爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

香港警察 强項是捉曱甴,
yc曱甴 强項是打毒針

男爵府

樓主你係咪更年期思覺失調?警察職責係維護社會安定,醫護職責係咩?救急扶危呀,呢大半年香港社會安定係靠唯一嘅香港警察維持,足足九個月了香港警察用幾萬警力保護咗香港九個月,如果冇咗呢班警察香港今時今日都仲係全港呢度塞果度塞,便衣警察被私了大把,莫講平民百姓,你由6月開始數下被黑衣人私了嘅平民有幾多個?摸下自己良心,呢d俾私了嘅人係咪平民百姓?佢哋好多都只係為咗自己生計而要奔馳,手停口停,你哋講嘅民主又係何謂民主?唔嗌五大素求就打鑊甘,人傷車亡,呢d一幕幕呢大半年我都深深記住,我亦會一代傳一代話俾我d後代知,你係中國人!

別墅

littleyan 發表於 20-2-7 14:07

同意

別墅

香港警察咁愛國又咁忠誠勇毅心繫社會,裝備又咁精良,點可以就咁留係香港白白浪費呢!一於叫曬佢地北上武漢 ...

佢哋驚到乜都縮埋啦,721有眼見.蝦d細路就叻

男爵府

happymeal2002 發表於 20-2-8 11:33

樓主, 唔洗回應D五毛維穩曱甴及黑警嫂!

男爵府

happymeal2002 發表於 20-2-8 11:33

黑警打細路就最叻,打到人哋頭破血流腦漿都出嚟,前一排見到一個講普通話話自己係武漢落呢既大媽狂鬧嗰啲黑警,佢地即刻淆底,見嗰啲黑警嚇到尿都瀨埋,唔沃唔拉人站係度, 真是笑餐飽!
莫講叫黑警上去大陸做義工呀!而加黑警上大陸食海底撈,都唔上喇!

複式洋房

回覆 peteria 的帖子

你咁唔鍾意中國你又死返去美爹英母身邊,做咩留係中國領土既香港咁犯賤

複式洋房

catcatmom 發表於 20-2-8 13:12
黑警打細路就最叻,打到人哋頭破血流腦漿都出嚟,前一排見到一個講普通話話自己係武漢落呢既大媽狂鬧嗰啲 ...
咪就你呢d仆街叫d未成年出去犯法囉,唔鍾意你口中既黑警唔該你離開香港,香港警察國際排名基本上都10名囉,我都唔知你隻死曱甴仲可以去邊度住,去墨西哥應該啱你呢d死曱甴

禁止訪問

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

香港警察係要來對付暴徒曱甴,醫護先係抗疫,可惜有d黑醫護唔識抗疫,只識罷工

子爵府

有病看看醫生吧!

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

曱甴尚未捉完,警察仍需努力。

大宅

虎到金來勳章

回覆樓主:

支持警察,強硬執法,維護香港。
支持醫護,同心合力,對抗肺炎。
希望你盡快康復!

侯爵府

回覆 catcatmom 的帖子

咁你上囉死甲甴!

首頁

尾頁

跳至