時事熱話

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

littleyan 發表於 20-2-7 14:07
笑死我啦! d文宣越黎越差!

抗疫係全香港700萬人的首要事情! 至於救人係醫護既天職!

又一隻豬隊友浦咗出嚟

洋房

peteria 發表於 20-2-7 10:51
香港警察咁愛國又咁忠誠勇毅心繫社會,裝備又咁精良,點可以就咁留係香港白白浪費呢!一於叫曬佢地北上武漢 ...

全力支持!
唔係點叫做忠誠勇毅呀

子爵府

2020勳章

回覆樓主:

你咁憎中國又唔見你北上去掟氣油彈,去天安門光復??????? 唔好同我講你淆底呀

子爵府

2020勳章

team123456 發表於 20-2-8 16:33
回覆 peteria 的帖子

你咁唔鍾意中國你又死返去美爹英母身邊,做咩留係中國領土既香港咁犯賤 ...

有本事一早去左啦,如果唔係仲喺度吠吠吠咩

大宅

2020勳章

香港警察咁愛國又咁忠誠勇毅心繫社會,裝備又咁精良,點可以就咁留係香港白白浪費呢!一於叫曬佢地北上武漢 ...

殲滅香港曱甴,時代垃圾是首要任務

大宅

2020勳章

唔得。因為有更重要任務.....要晞住班黃屍黑衣人做反。

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
回覆 MMVV 的帖子

哈哈 所以話香港警察知法犯法 黑衣人往死裏打 白衣人係地鐵搞事米掉頭走當無事囉 甘多位 比埋新聞link你地看 唔好又話係假新聞啦!https://www.hk01.com/%E6%94%BF%E6%83%85/354646/%E5%85%83%E6%9C%97%E9%BB%91%E5%A4%9C-%E8%AD%A6%E6%96%B9-%E5%85%A8%E9%83%A8%E8%A1%9D%E9%8B%92%E8%BB%8A%E5%B7%B2%E5%87%BA%E5%8B%95-%E5%8F%AA%E8%83%BD%E6%B4%BE%E5%85%A9%E4%BA%BA%E5%88%B0%E6%B8%AF%E9%90%B5%E7%AB%99%E8%99%95%E7%90%86

民房

yuenwaimami 發表於 20-2-7 11:13
不要回應,讓垃圾們獨自瘋癲!

這群千古垃圾送去堆田區都汚染唒! ...
你有病時點解要睇醫生

子爵府

2020勳章

打到腦漿噴出嚟

黑暴狗真係講大話唔眨眼

複式洋房

回覆 siutsunboy 的帖子

who do u mean?

男爵府

2020勳章 好媽媽勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
香港警察都未打曬啲曱甴,邊得閒北上吖,係都派罷工嗰班黑醫黑䕶啦,反正喺香港都係幫唔到手,咪上去武漢阻下啲救援工作囉,可能會達目的呢

男爵府

acacius 發表於 20-2-14 10:44
回覆 MMVV 的帖子

哈哈 所以話香港警察知法犯法 黑衣人往死裏打 白衣人係地鐵搞事米掉頭走當無事囉 甘多 ...

香港警察梗係唔幫黑衣人啦,你有見過警察幫賊打刼咩,用下你個腦啦

男爵府

喂,你班同類曱甴仔成日喺連登話點樣搞獨立,話當軍又無人當,個個話要人餵飯幫手冲涼著衫先會有人做,你話你啲下一代曱甴點出嚟做大事呀,不如叫老母出嚟做娘子軍啦,咁會唔會快啲有班C9兵團成立

水晶宮

2020勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

曱甴智障兼無常識嘅傳聞
原來都假唔曬
p.s大家咪咁快玩爛玩具
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

複式洋房

回覆 sharonchung 的帖子

你有無留意全面d既新聞?個晚d白衣人冲埋去地鐵打裏面d乘客?唔通地鐵d人又係抵死?個d白衣人有黑社會背景架傻仔 照你甘講 第時萬一你出街比黑社會打都唔好旨意警察救你 到時唔好係到抱怨

男爵府

acacius 發表於 20-2-15 12:09

你有無留意全面d既新聞?個晚d白衣人冲埋去地鐵打裏面d乘客?唔通地鐵d人又係抵 ...

你唔係信黑衣人無黑社會背景呀?個個都係有為青年?你都好天真下

721只係有人衞保家園,嗰晚好多黑衣暴徒同個三白眼己完唔係住嗰區走入元朗去挑釁人哋,之後互毆,報警,警察到咗被班曱甴刁民趕走,咁都話無出過場?你記住呀,係黑衣人連累地鐵內嘅無辜市民被打㗎,佢哋唔搞人哋條村咪無事囉,做人要合理,唔好顛倒是非黑白至得架

複式洋房

顛倒是非的是你吧 什麽口口聲聲與暴力割席 希望有和平香港 結果白衣人該晚見人就打 甚至連c9都唔放過 甚至之後777都出來[size=15.008px]譴責[size=15.008px]施襲者目無法紀,肆意傷害市民及乘客,行為令人髮指。

男爵府

acacius 發表於 20-2-15 15:14

顛倒是非的是你吧 什麽口口聲聲與暴力割席 希望有和平香港 結果白衣人該晚見人就 ...

曱甴可以繼續支持黑衣暴徒所作所為,不過支持得嘅就一定無好下場

男爵府

發表於 昨天 09:34 |顯示全部帖子
amidreamer 發表於 20-2-9 23:49
全力支持!
唔係點叫做忠誠勇毅呀

睇電視打曱甴嗰刻已經忠誠勇毅啦,興奮到訓唔著

大宅

發表於 昨天 16:38 |顯示全部帖子
白痴

首頁

尾頁