影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

有冇JM都有追開慶餘年?我啱啱先睇完,真係完全冇諗過原來男主角真正身分,真係有驚喜!

別墅

男主角真正身分鋪排左好耐,我都係完全估唔到。不過諗諗下,其實佢都幾慘,由頭都尾都比院長利用左…

珍珠宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我就估到,因為皇上成日係果間大屋同埋對男主角太好了。

大宅

2020勳章

回覆樓主:

好睇到欲罷不能!我鍾意這些要動腦子的劇。
喜歡瑯玡榜的人,該都喜歡這套,鬥智鬥勇又有喜感。

大宅

好媽媽勳章

kit2004 發表於 20-2-7 17:37

我都估到,因為皇帝對佢幾好,有次皇帝同佢同太子,二皇子食飯,皇帝話你哋三兄弟自己食,我有事走先(類似對白)

大宅

2020勳章

回覆樓主:

呢套係我近年嘅最愛,睇得好開心又緊張,個個都做得好好,皇帝每個眼神每個動作都好好戲,唯一係女主麻麻,一到女主嘅我就skip咗去

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
係唔係真係咁好體?好似好火衣輪

大宅

2020勳章

erciawu 發表於 20-2-7 12:49
男主角真正身分鋪排左好耐,我都係完全估唔到。不過諗諗下,其實佢都幾慘,由頭都尾都比院長利用左… ...

佢知道之後同北齊聖女飲酒個幕,個演員做得好好,我同c6都睇到有d眼濕濕…

大宅

2020勳章

kit2004 發表於 20-2-7 17:37

除左皇帝之後,其他人好似係院長個d,都對男主角勁好!

大宅

2020勳章

ctsang 發表於 20-2-9 03:05
呢套係我近年嘅最愛,睇得好開心又緊張,個個都做得好好,皇帝每個眼神每個動作都好好戲,唯一係女主麻麻, ...

我都好鍾意皇帝d戲,希望快d有下一季就正!

珍珠宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
albertwang 發表於 20-2-10 16:29
除左皇帝之後,其他人好似係院長個d,都對男主角勁好!

皇帝始終係皇帝,仲要唔使佢跪,又成日救佢。

複式洋房

呢套鋪排真係好,我係mytv super睇到一半先知男主角媽媽係現代人黎,唔怪得之慶國有咁多所謂嘅現代野,又有番梘同玻璃啦!

複式洋房

kit2004 發表於 20-2-11 00:13
皇帝始終係皇帝,仲要唔使佢跪,又成日救佢。

係囉,一開始見話唔洗佢跪都覺得有神奇,原來真係有原因

複式洋房

albertwang 發表於 20-2-10 16:31
我都好鍾意皇帝d戲,希望快d有下一季就正!

陳院長都做得唔差呀,希望下一季都係原班人馬就正!

大宅

好好睇呀, 唔知幾時先有第二季

子爵府

2020勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
2013baby 發表於 20-2-11 17:27
好好睇呀, 唔知幾時先有第二季

劇本都未寫好

男爵府

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子