影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

發表於 前天 12:57 |顯示全部帖子
我現在開左5套劇睇緊, 愛的迫降, 浪漫金師傅, 棒球大聯盟, Forest 同埋梨泰院class, 梨泰院係前天才開始睇, 一口氣睇哂4集, 頭先睇第5集, 我覺得呢套係5套當中最好睇

珍珠宮

2020勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

發表於 前天 16:36 |顯示全部帖子
matoba 發表於 20-2-15 12:57
我現在開左5套劇睇緊, 愛的迫降, 浪漫金師傅, 棒球大聯盟, Forest 同埋梨泰院class, 梨泰院係前天才開始睇, ...

同意wor

珍珠宮

2020勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

發表於 前天 16:38 |顯示全部帖子
matoba 發表於 20-2-15 12:36
x100 !! 金毛 ! 呢套真係超好睇 ! 雖然原來最後初戀係冇舉報男一間店, 但佢見到有其他人舉報 ...

又要 ,千其唔好鍾意初戀,快d變心快d變心++++

珍珠宮

發表於 前天 16:39 |顯示全部帖子
ccdccl 發表於 20-2-15 12:40
金毛d戲真係好搶呀

世路比雙倍人工希望賢伊要做到對得起份人工,好感人呀

係,真係超正,金毛又服世路wor

珍珠宮

發表於 前天 16:41 |顯示全部帖子
ccdccl 發表於 20-2-15 12:43
我仍然對初戀冇好感,恩怨分明

初戀有野心,比著我諗都唔洗諗揀世路啦

係,佢始終都係睇住人舉報唔出聲,佢又想要事業又想要世路,所以都係對佢冇好感

琥珀宮

2020勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

發表於 前天 17:17 |顯示全部帖子
mcyw888 發表於 20-2-15 16:39
係,真係超正,金毛又服世路wor

好中意金毛,敢愛敢恨

琥珀宮

發表於 前天 17:21 |顯示全部帖子
mcyw888 發表於 20-2-15 16:41
係,佢始終都係睇住人舉報唔出聲,佢又想要事業又想要世路,所以都係對佢冇好感
...

世路知唔知長根洙係仇人長家個次子呢?

琥珀宮

發表於 前天 17:22 |顯示全部帖子
mcyw888 發表於 20-2-15 16:41
...

初戀死開

珍珠宮

發表於 前天 17:26 |顯示全部帖子
ccdccl 發表於 20-2-15 17:21

好似未知,但我覺得世路唔係正常人,知都會收留佢

珍珠宮

發表於 前天 17:27 |顯示全部帖子
ccdccl 發表於 20-2-15 17:17
好中意金毛,敢愛敢恨

明天預告佢好似同初戀講佢鍾意世路,所以要攪掂初戀,希望佢攪得掂啦

寶石宮

2020勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

發表於 前天 18:23 |顯示全部帖子
ccdccl 發表於 20-2-15 17:21

唔知哇

子爵府

2020勳章

發表於 前天 18:31 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我好想開。但又好想等多幾集先開。好矛盾

琥珀宮

發表於 前天 18:53 |顯示全部帖子
htts 發表於 20-2-15 18:23
唔知哇

我啱啱諗返上次去警局,長根源去保釋細佬,咁應該知喎,世路果然唔係正常人

寶石宮

2020勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

發表於 前天 21:10 |顯示全部帖子
ccdccl 發表於 20-2-15 18:53
我啱啱諗返上次去警局,長根源去保釋細佬,咁應該知喎,世路果然唔係正常人
...

我覺得佢其實好心, 但真係好on 居

水晶宮

2020勳章 親子王國15週年勳章

發表於 昨天 00:04 |顯示全部帖子
htts 發表於 20-2-15 21:10
我覺得佢其實好心, 但真係好on 居

睇左4集啦!
學生妹太有驚喜呀!比朴bb更搶鏡
[

水晶宮

發表於 昨天 00:05 |顯示全部帖子
mcyw888 發表於 20-2-15 17:27
明天預告佢好似同初戀講佢鍾意世路,所以要攪掂初戀,希望佢攪得掂啦
...

相差成十年嗎?
[

珍珠宮

發表於 昨天 09:39 |顯示全部帖子
amychoi 發表於 20-2-16 00:05
相差成十年嗎?

6年jet

水晶宮

發表於 昨天 10:22 |顯示全部帖子
mcyw888 發表於 20-2-16 09:39
6年jet

我講劇內係男26對女20歲嗎?
[

珍珠宮

發表於 昨天 10:23 |顯示全部帖子
amychoi 發表於 20-2-16 10:22
我講劇內係男26對女20歲嗎?

oh, soli, 女係20,男唔知

水晶宮

發表於 昨天 10:25 |顯示全部帖子
mcyw888 發表於 20-2-16 10:23
oh, soli, 女係20,男唔知

劇中男好似2到尾嗎?
中學未畢業, 坐左兩年半監, 加行船7年。
[

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊