自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Valerielicious 發表於 20-2-7 18:18
無論宣佈幾時復課, 有口罩, 都會自行停課多一兩星期.

幼稚園?

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mandy952 發表於 20-2-7 17:16
如題

可以唔返

大宅

回覆 LedTV 的帖子

國際小學

子爵府

CC12345678 發表於 20-2-7 17:51
我覺得3月2號唔會復到課

我都係咁話呀, 起碼真係要 2 星期再無新確診先可以諗諗復唔復到課呀, 家下命仔緊要過返學。

伯爵府

回覆樓主:

有口罩都唔返
小朋友太細 k3
衞生意識低
好容易互相感染

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

到時先算

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

睇多一星期先啦!!

問了校方,如學校配備不足(如果學生無帶口罩, 學校係咪有冇足夠SPARE口罩??),係唔建議學生上課。因為不慎交叉感染的話,會後患無窮!!

水晶宮

有口罩都唔係百分百安全

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個人覺得...多數都係開唔到課...

侯爵府

我會

男爵府

我個人覺得3月2號復唔到課, 口罩供應睇怕都同而家情況一樣, 但我地ge 高官冇咩腦, 真係唔知 !!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

wcpcelia 發表於 20-2-8 09:18
個人覺得...多數都係開唔到課...

我都覺得,仲有三星期都復課日,但現在日日都有新確診

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

星期一內地復工, 希望無事, 到時應該唔會短缺

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Angelice-BeBe 發表於 20-2-8 09:45
我都覺得,仲有三星期都復課日,但現在日日都有新確診

呢個係原因之一

首頁

尾頁

跳至