自由講場

跳至

首頁

尾頁

版主

O2 wear KF94 韓國醫療級口罩
口罩只限門市自取 門市只賣200包,每人限購包3包
購買時需要出示BKmall會員登記方可購買

網店購買總數為400包,一包兩個
每個會員户口電話只限購3包
今日下單之後,將會發送電郵通知星期六(8/2)或星期日(9/2)於門市領取
門市現貨有限,為免落空,建議先到網店下單後到門市取貨,確保取貨成功。

立即到網站購買 https://bit.ly/2vZJHNt

yk8ky    發表於 20-2-8 22:25
要第一時間跟貼至潮母嬰購物資訊,即follow Baby Kingdom Mall嘅Facebook
https://www.facebook.com/BabyKingdomMall

寶石宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 2021勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

牛年勳章 2021勳章

男爵府

2021可愛聖誕B勳章 2021勳章

BKmall 發表於 20-2-7 22:42
購買時需要出示BKmall會員 ...

Thx thx

大宅

2021勳章

thank you#

男爵府

Thanks

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔該國王

公爵府

2021勳章

只能自取??

雲母殿

虎到金來勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

回覆樓主:

買咗了。呢個時勢多一個旁身都好

別墅

回覆樓主:

即係講bk登記電話就可以買?

珍珠宮

2021勳章

回覆樓主:

今日中午網上買左,信用卡即時過數,晚上到店取貨不果 因為bk 未send ”到店領取”email 比我 電腦系統話訂單“處理中”,因此無法取貨。

諷刺的是,我身在店中見到有現貨 職員叫我現場即時再買,估計明日就會收email ,之後再來取貨, 即係買 double。
好古板,不懂變通...

你估我住樓上咩...而家出街好高風險,又要用一隻口罩。

為了有效率,特地選“到店自取”,也用了信用卡即時過數。 當時係晚上七點快關門,尚有十數現貨。

明白bk mall 要「按本子辦事」,但真心覺得要靈活D , 起碼個電腦都應該靈活啲。
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

大宅

貓頭雀 發表於 20-2-8 23:22
今日中午網上買左,信用卡即時過數,晚上到店取貨不果 因為bk 未send ”到店領取”email 比我 ...

吓。會唔會過數嘅最終冇貨啊?

大宅

請問而家買仲有冇貨呀?

珍珠宮

2021勳章

紙牌屋 發表於 20-2-9 11:40
吓。會唔會過數嘅最終冇貨啊?

職員話我今日會收到自取嘅email,但而家都未有。

真係諷刺,明明畀咗錢,但望到現貨都拎唔到, 原因係電腦system慢.... 咁我仲使乜網上訂
又唔係平
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

大宅

貓頭雀 發表於 20-2-9 16:20
職員話我今日會收到自取嘅email,但而家都未有。

真係諷刺,明明畀咗錢,但望到現貨都拎唔到, 原因係電 ...

唉係囉。我仲唔係比visa係銀行入數……check得嚟如果賣晒都唔知點退款

水晶宮

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

[email protected] 好貴

子爵府

2021勳章

karenlyk 發表於 20-2-9 16:25
[email protected] 好貴

真係買唔落手,我錢非常有限,屋企人已經手停口停喇

版主

回覆 貓頭雀 的帖子

我地通知左鋪頭, O2wear KF94 口罩有現貨在鋪頭, online下單付款後, 如訂單顥示"運送中", 可到店出示我的訂單編號電郵, 店員會安排貨品取貨。
要第一時間跟貼至潮母嬰購物資訊,即follow Baby Kingdom Mall嘅Facebook
https://www.facebook.com/BabyKingdomMall

版主

回覆 貓頭雀 的帖子

很抱歉! 我地通知左鋪頭, O2wear KF94 口罩有現貨在鋪頭, online下單付款後, 如訂單顥示"運送中", 可到店出示我的訂單編號電郵, 店員會安排貨品取貨。

首頁

尾頁

跳至