自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

27號定口罩,到1月30日打包到現在停止咗,都唔知要等到幾時

大宅

fiann 發表於 20-2-8 13:46
27號定口罩,到1月30日打包到現在停止咗,都唔知要等到幾時

Same, 我仲要早你一日。。

大宅

我25號訂仲停係第一格,但又見每一日都有香港人收到貨,希望盡快到我

珍珠宮

我好彩, 1月27號訂的一直唔出自己取消左, 2月3號搵過另一間, 佢4號出貨, GMARKET倉琴日出埋ems俾我, 家下就要等香港呢邊

wcpcelia    發表於 20-2-8 16:47

侯爵府

fanny590 發表於 20-2-8 15:02
我好彩, 1月27號訂的一直唔出自己取消左, 2月3號搵過另一間, 佢4號出貨, GMARKET倉琴日出埋ems俾我, 家下就 ...

可否share link?想知邊款好

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

回覆樓主:

26號訂,我上星期收左貨。

大宅

檸檬檸檬 發表於 20-2-8 15:32
可否share link?想知邊款好

路過,睇埋貨假連運費同響旺角藥房買無分別

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

fiann 發表於 20-2-8 13:46

太多貨做唔切,所以講咗會延遲呀⋯⋯
身體健康,生活愉快

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

係咁架,我25號訂,依家先到shipped,每個step都會無消息幾日。

子爵府

我27號訂的貨,今日終於收到!
開心到呢!
包裝中應該會出貨嘅!希望大家都快尐收到貨!

侯爵府

27,28號買嘅被cut
29,30同埋1/2有啲重係preparing 有啲就arrive咗warehouse
總之無一件到香港
8-)

男爵府

回覆樓主:

same same, 反正已到 warehouse, 繼續等

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

我見FB好多舖頭都話韓國人冇口齒,俾曬錢訂貨,一有大陸人抬高價就反價唔賣俾佢,除非佢俾多D錢,唔止一間店主咁講

佢哋話日本人好好多

子爵府

小金龜 發表於 20-2-8 14:02
我25號訂仲停係第一格,但又見每一日都有香港人收到貨,希望盡快到我

...

我26號訂
情況跟你一樣
但另一單又入左倉
都唔知幾時先收到貨

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 夏天玩到顛 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我25號訂,已經寄緊出來等收件(emoji)

大宅

訂kf口罩變左救救口罩....網上有人講

大宅

candycakee 發表於 20-2-8 18:12
我26號訂
情況跟你一樣
但另一單又入左倉

係吖 我有2單 另一單29號已經包裝中
口罩就冇反應

大宅

回覆樓主:

27號訂,29號入倉,今日dhl先收件,預計下星期二送到