時政擂台

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

一直以黎,以為中國很強大。一單時代革命,都管治唔到香港。一單肺炎,爆到片地開花。中國要追上香港,還差20年

bktcc  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 20-2-9 11:31

男爵府

馬霸 發表於 20-2-9 10:29
一直以黎,以為中國很強大。一單時代革命,都管治唔到香港。一單肺炎,爆到片地開花。中國要追上香港,還差 ...

要追上美國要200年, 快啲移民唔好做中國人

hungng    發表於 20-2-10 12:00

禁止訪問

水晶宮

強唔強大都好啦!中國人質素始終崇洋!睇唔自己國家!唔齊心國家點會好。鬼佬幾滿意自己國家。國家有難事。佢哋好多都義無反顧。我哋呢反骨仔做唔到個喇。

Friday    發表於 20-2-10 16:58
SIRIABABY    發表於 20-2-9 16:46

子爵府

中國做咩要追香港
香港本身就係中國一部分

珍珠宮

好媽媽勳章

不用追,香港自甘墜落,遲早變台灣,而且中國一個唔happy, 唔供米同廁紙俾你,直頭死得

禁止訪問

珊瑚宮

一直以黎,以為中國很強大。一單時代革命,都管治唔到香港。一單肺炎,爆到片地開花。中國要追上香港,還差 ...

香港已經回歸左了, 香港是中國一部分
覺得中國唔強大, 你一係怨命, 點解係中國人, 或是去移民外國, 扮外國人囉

伯爵府

月見草 發表於 20-2-9 10:36
一次不知道所謂的佔中事件,一塲只會破壞、剷除異己的垃圾革命社會運動,令香港在亞洲的領先地位優越的條 ...

你真好有趣,短視?而你直頭係盲,何解只字不提,政府無能,所有錯都係人地錯,再多啲你呢種人,香港直墮五千年啊!

大宅

中國任何一個地方都不適合你,及早離去吧!

侯爵府

你係香港人嗎? 依家香港比班死曱甴攪到倒退40年啦。

侯爵府

追上香港遍地曱甴?
定係追上冇腦人數,太子站死咗人,日日走去拜? 或是好似而家咁盲搶貨?
咁要唔要都罷啦!

禁止訪問

侯爵府

sam/josh 發表於 20-2-9 10:34
要追上美國要200年, 快啲移民唔好做中國人

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

Bbpig2014 發表於 20-2-9 11:06

x 2

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

一次不知道所謂的佔中事件,一塲只會破壞、剷除異己的垃圾革命社會運動,令香港在亞洲的領先地位優越的條 ...

千真萬確!

侯爵府

Bbpig2014 發表於 20-2-9 11:06
相信佢係有份搞到香港倒退40年嘅嘢!

子爵府

人地姓馬,馬化騰,馬雲,你又係姓馬,你要追上人地,要 n次兆兆光年

子爵府

對對,要血債血償

子爵府

blackypurin 發表於 20-2-9 10:48
不用追,香港自甘墜落,遲早變台灣,而且中國一個唔happy, 唔供米同廁紙俾你,直頭死得
...

你係咪曲

米同廁紙,唔使靠中國架wor

首頁
12345...6

尾頁

跳至