故障報告

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2020勳章

你好!想請問呢幾日我每出post都只係顯示(存在)了一兩個小時,之後就唔知點解自動消失了,喺版面上搵唔到啦!
例如:以下圖片嘅post喺“我的”嗰度可以睇返post嘅時間,但係喺公眾嘅版面就已經搵唔到喇!
請幫忙跟進!唔該曬!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

管理員

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

wendyng1973 發表於 20-2-9 23:13
你好!想請問呢幾日我每出post都只係顯示(存在)了一兩個小時,之後就唔知點解自動消失了,喺版面上搵唔到 ...
你好,現查看閣下的主題是正常顯示在版面上,謝謝 !

複式洋房

2020勳章

特派員 發表於 20-2-10 10:33
你好,現查看閣下的主題是正常顯示在版面上,謝謝 !

多謝你嘅回覆!不過,你睇下我以下嗰個發貼係昨日23點04分出嘅,今日兩小時前還看到,但係現在已經消失看不見了。請幫忙查看!謝謝!

管理員

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

wendyng1973 發表於 20-2-10 13:14
多謝你嘅回覆!不過,你睇下我以下嗰個發貼係昨日23點04分出嘅,今日兩小時前還看到,但係現在已經消失看 ...
你好,我們會了解一下,謝謝 !

管理員

wendyng1973 發表於 20-2-10 13:14
多謝你嘅回覆!不過,你睇下我以下嗰個發貼係昨日23點04分出嘅,今日兩小時前還看到,但係現在已經消失看 ...
你好,已通知相關部門跟進,謝謝 !

複式洋房

2020勳章

特派員 發表於 20-2-10 17:07

Thank you

複式洋房

2020勳章

特派員 發表於 20-2-10 17:07

你好!我在8小時前出嘅貼文現在也不見了,請跟進!

管理員

wendyng1973 發表於 20-2-10 23:25
你好!我在8小時前出嘅貼文現在也不見了,請跟進!
你好,跟進需時,請耐心等候,謝謝支持 !

管理員

wendyng1973 發表於 20-2-9 23:13
你好!想請問呢幾日我每出post都只係顯示(存在)了一兩個小時,之後就唔知點解自動消失了,喺版面上搵唔到 ...
你好,有關問題已修復完成,謝謝 !

複式洋房

2020勳章

特派員 發表於 20-2-13 13:19
你好,有關問題已修復完成,謝謝 !

Thanks

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊