使用意見

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2020勳章 BK Milk勳章

咒罵別人的post要處理屬正常,但請問我的為何一併屏蔽 thx

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

超級版主

2020勳章 超級版主 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

我睇番,一個係萬一爆血管,一個係大家咁話,所以兩個都被屏閉

公爵府

bktcc 發表於 20-2-10 19:17
我睇番,一個係萬一爆血管,一個係大家咁話,所以兩個都被屏閉

原來咒人與被咒者處理手法係一樣,請教版主下次遇到這類粗言穢語應該如何回覆 thx

超級版主

2020勳章 超級版主 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

請舉報

公爵府

bktcc 發表於 20-2-10 21:44
請舉報

恕我直言,如沒有輕重之分,必定助長歪風,咒罵人及被咒者都係一樣屏蔽,這樣是否鼓勵繼續互相漫罵?抑或應該要杜絕歪風?

男爵府

2020勳章

學到嘢

男爵府

2020勳章

in.carry 發表於 20-2-10 18:00
咒罵別人的post要處理屬正常,但請問我的為何一併屏蔽 thx

呢個人最喜歡屎呀尿呀,臭口,唉吔,好臭呀

男爵府

2020勳章

bktcc 發表於 20-2-10 21:44
請舉報

我舉報過啦,你哋暗示叫人食屎都得

男爵府

2020勳章

in.carry 發表於 20-2-10 21:22
原來咒人與被咒者處理手法係一樣,請教版主下次遇到這類粗言穢語應該如何回覆 thx
...

Well said,事改好多人講緊

別墅

2020勳章

回覆樓主:

指名道姓死全家都得,呢度變左x登?

侯爵府

2020勳章

in.carry 發表於 20-2-10 18:00

妳咁鬼深藍,已經輕判啦,快啲謝主隆恩啦!
止暴制亂,守護香港

侯爵府

2020勳章

回覆樓主:

BK 版規係有黃版主就無公理囉!一個唔 Like 就私了藍人,Cathy Tse,陳小妖,漢奸食洋腸…………
止暴制亂,守護香港

公爵府

油麥麥 發表於 20-2-12 16:18
妳咁鬼深藍,已經輕判啦,快啲謝主隆恩啦!
我不黃但又不是深藍,支持公義,回復正軌,btw 昨晚上bk又見到一單,你都有見証喎

管理員

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

親子王國所有管理團隊成員都會按照親子王國制定的守則管理討論區,我們的義務管理團隊會不定時執行版務,倘若需處理之版務繁多,則會優先處理於舉報版內之舉報。謝謝!

侯爵府

2020勳章

特派員 發表於 20-2-12 17:14
親子王國所有管理團隊成員都會按照親子王國制定的守則管理討論區,我們的義務管理團隊會不定時執行版務,倘 ...

因為義務工作所以選擇性處理?明白了,thanks
止暴制亂,守護香港

侯爵府

2020勳章

in.carry 發表於 20-2-12 17:05
下我不黃但又不是深藍,支持公義,回復正軌,btw 昨晚上bk又見到一單,你都有見証喎
...

「支持公義,回復正軌」已經係藍啦,妳呃到自己呃唔到黃畜啦,我就支持黃屍喇,5大餸求,缺汁不可!

大家都見證到黃版主處理藍人手段啦
我還活著,未被消失

男爵府

2020勳章

親子王國所有管理團隊成員都會按照親子王國制定的守則管理討論區,我們的義務管理團隊會不定時執行版務,倘 ...

話人死全家,食屎,生癌可以嗎?我想知底線

男爵府

2020勳章

叫人食洋腸(相信意思是叫人幫西方男性口交)又可以嗎?我見過呢啲說話。我想知底線

管理員

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

alicego62 發表於 20-2-12 17:55
叫人食洋腸(相信意思是叫人幫西方男性口交)又可以嗎?我見過呢啲說話。我想知底線
...

在國民決定進入本區(時政擂台)後,所發表的言論如被質疑、針對等等,有關舉報將不獲處理,版主與管理團隊不會介入調查。

以下為本版(時政擂台)禁止事項,發表前請務必詳閱:

1. 禁止在本版區發表含有粗口/粗口諧音、淫褻及不雅內容(包括文字、圖片、短片及聲音檔案),請注意,在此範疇上不需爭議,一般大眾都明白的粗言會被視作違規,版主與管理員有權在不通知下刪除有關言論及封戶。

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7551567&extra=page%3D1

你好,如見到,請舉報,謝謝 !

男爵府

2020勳章

特派員 發表於 20-2-12 18:02
以下為本版(時政擂台)禁止事項,發表前請務必詳閱:

1. 禁止在本版區發表含有粗口/粗口諧音、淫褻及不雅 ...

你不斷post版規,其實直接答得定唔得 will be more helpful

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊