使用意見

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

大廚勳章

睇到中段數落去又彈返上去廣告位。。。好煩。。想睇嗰段又俾佢郁咗

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

seaheart88 發表於 20-2-11 09:47
睇到中段數落去又彈返上去廣告位。。。好煩。。想睇嗰段又俾佢郁咗
你好,請問在哪個討論區及頁面 ( 主題頁 / 內容頁 ) 遇到以上情況 ? 以及是否見到某個廣告才會 ? 之前有沒有遇到同類情況 ? 如可提供截圖更佳。謝謝 !

瑪瑙宮

大廚勳章

特派員 發表於 20-2-11 10:00
你好,請問在哪個討論區及頁面 ( 主題頁 / 內容頁 ) 遇到以上情況 ? 以及是否見到某個廣告才會 ? 之前有沒 ...

呢期就不斷出現係租酒店啦同埋保健產品嘅。。咁我之前cap不了。。因為我喺圖片嘅右上角交叉位就關了個廣告。。但係之後佢又出現咗租酒店嘅廣告。。我有諗過再打交叉取消佢但係其實根本冇用不停轉其他款。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

seaheart88 發表於 20-2-11 10:06
呢期就不斷出現係租酒店啦同埋保健產品嘅。。咁我之前cap不了。。因為我喺圖片嘅右上角交叉位就關了個廣告 ...
你好,是否該廣告出現時,有延遲性,當展開時,原本望住的主題標題,好像被推下去,要再 scroll down 才看到 ? 謝謝 !

瑪瑙宮

大廚勳章

特派員 發表於 20-2-11 10:20
你好,是否該廣告出現時,有延遲性,當展開時,原本望住的主題標題,好像被推下去,要再 scroll down 才看 ...

對。。我唔知係咪叫延遲性。。。但當你想睇下面嘅標題。。佢有被拖返上去個廣告附近。。。但當去到下一頁即係第二頁嘅時候就冇咁嘅情況
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

管理員

seaheart88 發表於 20-2-11 10:21
對。。我唔知係咪叫延遲性。。。但當你想睇下面嘅標題。。佢有被拖返上去個廣告附近。。。但當去到下一頁 ...
你好,多謝閣下的反映,為保持用戶的良好瀏覽體驗,我們會將意見收集並用作參考,謝謝 !

首頁

尾頁

跳至