懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

估唔到一間私家院d姑娘態度會咁差,語氣差呼呼喝喝都算,
問佢野又唔直接答,仲要成日黑面,真係好後悔揀左法國

別墅

我啲朋友都話法醫唔錯,可以講多少少嗎

複式洋房

invalidity 發表於 20-2-11 15:50
我啲朋友都話法醫唔錯,可以講多少少嗎

因為上星期頭暈但肺炎咁嚴重唔敢去政府睇,咁就去左法國,因為我本身都約左6月係法國生
去到俾左張床我訓,但等左陣突然個肚勁痛(22weeks),我叫姐姐幫我搵姑娘黎,等左半個鐘有姑娘黎問我 做乜 (呼喝的問),我話佢知又暈又痛好擔心,佢話我都唔知架你等醫生黎啦,如果真係咁擔心就去政府睇啦之後就走左去,其實我仲想講我想去廁所....所以姑娘經過時我又問多次想去廁所,佢話你咁樣點去呀,用尿兜啦,再問醫生幾時到,佢話得一千零一個產科醫生我都唔知幾時黎架喎,見佢非常唔耐煩咁,所以我連廁所都唔敢去直到醫生黎之後先敢再問,我自問有禮貌的,真係唔明姑娘點解要咁惡講野,下星期返診所產檢,希望醫生可以幫我轉到第二間醫院啦

男爵府

法國醫院d姑娘不嬲出名態度差,比多1,2萬轉去仁安或浸會,d姑娘温柔好多,我兩小孩都係仁安出世。

大宅

回覆樓主:

聽講現在肺炎疫情影響,政府醫院無得用笑氣,請問法國醫院仲有無笑氣?

複式洋房

c27cheun 發表於 20-2-13 00:02
法國醫院d姑娘不嬲出名態度差,比多1,2萬轉去仁安或浸會,d姑娘温柔好多,我兩小孩都係仁安出世。 ...
仁安有點遠,我諗會轉去浸會了, thx

複式洋房

JoeyPC 發表於 20-2-13 16:38
聽講現在肺炎疫情影響,政府醫院無得用笑氣,請問法國醫院仲有無笑氣?
...
我無諗住用笑氣,所以唔太清楚,
如果你唔怕被鬧的話,可以打去法國問問既

洋房

回覆樓主:

我試過幾年前其中一隻腳郁唔到入院
㩒鐘去護士站想拎d嘢
D姑娘叫我自己出護士站攞
唔敢以偏概全,但嗰間房d姑娘仲衰過政府

大宅

回覆樓主:

仁安法國都試過,法國某幾位差d ,公立仲好態度過佢,仲要後生女高高瘦瘦。但有d 就好好嘅

大宅

回覆樓主:

仁安連收銀都好好,法國好似態度好似欠佢咁

別墅

JoeyPC 發表於 20-2-13 16:38
...

我4月係法國生有笑氣呀 不過無乜用

別墅

dull1221 發表於 20-2-11 16:51
因為上星期頭暈但肺炎咁嚴重唔敢去政府睇,咁就去左法國,因為我本身都約左6月係法國生
去到俾左張床我訓 ...

我4月果陣生 我懷孕時都睇到好多媽媽話佢地啲姑娘態度好差 但我去到又無 佢地仲好好 我見紅入院 上到病床係凌晨5點 話我有排都吾生得 跟住6點痛得好勁 因為第一胎 吾知果啲係陣痛 隔離床又訓曬 吾敢禁制叫姑娘 點知咁岩姑娘入離睇其他媽媽時 無啦啦行離我張床問我點 我話好痛 佢即刻幫我check 跟住問我打吾打無痛 跟住就直接推我去產房比笑氣我聞住先 直到生完 我好多問題同要求 佢地都ok wor

首頁

尾頁

跳至