自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

27號落單,之後收到email 話出左貨
但上cj korea express查 tracking no
係無任何資料,有無jm成功收貨

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

POP135HK 發表於 20-2-11 19:07
但上cj korea express查 tracking no

等下,我都係cj大韓30/1之後無再更新資料

男爵府

我都係咁,跟住聯絡seller佢先話冇貨叫我取消訂單
你試吓聯絡seller啦。

男爵府

虎到金來勳章

我上星期六訂購布口罩,賣家昨天二點用CJ Korea Express出貨 ,今天下午三點幾已經到達集運並入庫

wcpcelia    發表於 20-2-12 16:44

男爵府

畀面勳章

我同你一樣27/1落單,30/1收email話出貨,一直都查唔到物流,問賣家好多次都唔覆,有另一張單的貨31/1已經到左warehouse ,等埋呢張單的貨就可以發黎香港,結果昨晚決定退貨,仲要我付2500韓幣退貨運費,又要扣起3000出貨運費,結果今日收到賣家回覆話無貨,叫我取消訂單,離晒譜!無貨就一早自已取貨單訂啦!仲要假出貨,依家都唔知會唔會扣起5500運費,仲要等佢接受退貨,退貨完成後,我其他的貨先可以送香港。你都係主動d聯繫賣家問清楚啦!
......

大宅

Me too!!!

Bought on 26/1
上cj korea express查 tracking no., cannot find

No news till now

男爵府

ying_ma 發表於 20-2-11 20:50
我同你一樣27/1落單,30/1收email話出貨,一直都查唔到物流,問賣家好多次都唔覆,有另一張單的貨31/1已經 ...

系咪衣間?send email問左幾日都吾覆

複式洋房

回覆 bbbchoco 的帖子

我剛才好像在www.aftership.com查到,但都係gmarket收貨後就無下文

男爵府

畀面勳章

bbbchoco 發表於 20-2-11 23:02

我唔係呢間,Email賣家多數唔覆,你試下按contact the seller啦!
......

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我有,27號訂,今日收到了,順豐送貨

大宅

Same shop??

It has tracking number but 上 cj Korea express 是無的...

別墅

ying_ma 發表於 20-2-12 00:17
我唔係呢間,Email賣家多數唔覆,你試下按contact the seller啦!

我都係呢間,send左email都無覆

男爵府

我係li間

男爵府

多謝提示
好心佢地啦,無貨又吾 cancel

大宅

rcja888 發表於 20-2-12 02:23
Same shop??

It has tracking number but 上 cj Korea express 是無的...

我同你一樣又係呢間,又係1/26買,有CJ 號碼,又係咩都無,唔知佢想點

大宅

suga1985 發表於 20-2-12 10:02
我同你一樣又係呢間,又係1/26買,有CJ 號碼,又係咩都無,唔知佢想點

Yes.... 但信用卡收左$

大宅

我都係呢間, 都有NO. 但就查唔到我有60個已經係倉,都唔知等唔等好

大宅

我係呢間, 26/1買, 27/1比咗cj個no.我, 但一直到而家都無郁過

大宅

rcja888 發表於 20-2-12 02:23
Same shop??

我都係呢間,我問客服,然後就被取消,退返錢了!我29/1 訂的

伯爵府

回覆 jy_jy28 的帖子

我都係呢間呀,25號買到依家都係第一格,又聯絡唔到個賣家,send msg比gmarket又無覆過我..都唔知點好!

首頁

尾頁

跳至