使用意見

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2020勳章 好媽媽勳章

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=0

伯爵府

回覆樓主:

唔知點解條link post唔到,可能搬過post, 已經舉報佢,呢個係時政post

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

回覆樓主:

嘩!有無搞錯,呢位會員喺公海post講埋d咁嘢仲安然無恙,反為係我在呢個post被閉屏?

伯爵府

回覆樓主:

真心問我嗰句「你係車公呀」有咩咁大問題要閉屏(要cap圖因已被閉屏)?呢個人特登入時政去覆呢個post嘅內容,然後仲不斷咒我,就無問題?

伯爵府

我實在係非常之失望,原來呢度嘅運作係咁,佢本身在公海post唔覆我,因明知犯規,就特登入時政post去覆我,繼而不斷用極其惡毒言詞詛咒我,然後轉頭在公海post, 我個完全無任何粗口成份嘅post就被閉屏!

伯爵府

我知時政無仇報,但真心覺得有無人咁毒㗎,仲要特登公海post唔回,入時政鬧人

伯爵府

講真我唔寄望你哋有咩回應,亦非常懷疑呢位會員是版主貴親,可以咁快有人回應佢嘅舉報,相反我被詛咒一輪都完全無人理,之前我都相信可能版主只係跟舉報辦事,先好似偏幫黃人,不過你哋而家做到咁出面,我真係O嘴

伯爵府

雖然我唔會咁做,但繼上次「賤種」事件後,你哋係咪想再一次話俾大家聽,原來只要無粗口,就可以在時政開嗰post 毒咒人?

伯爵府

尋晚舉報咪又無人理

管理員

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

你好,"陶源酒家一員工為打邊爐確診者 停業14日" 主題內,在自由講場發表的違規內容,已被屏蔽,而閣下早前被屏蔽的帖子已解除,另外該主題亦已搬移到時政擂台,謝謝 !

https://www.baby-kingdom.com/for ... ead&tid=7551567

侯爵府

2020勳章

回覆樓主:

曱甴不嬲口賤,唔好理佢

公爵府

2020勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我昨晚都有睇到你哋個post,真心覺得你有耐性,呢位會員無道理,無point後咪咒罵人,唔使理佢啦,大家上咁來bk,點會分辨唔到邊種人吖

伯爵府

in.carry 發表於 20-2-13 00:32
我昨晚都有睇到你哋個post,真心覺得你有耐性,呢位會員無道理,無point後咪咒罵人,唔使理佢啦,大家上咁來bk, ...

Thank you

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊