夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有男人覺得去挑逗(emoji)(emoji)朋友嘅老婆是很刺激?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

小婦人bobo 發表於 20-2-12 04:41
有男人覺得去挑逗(emoji)(emoji)朋友嘅老婆是很刺激?

可能部份人係

我睇標題以為你講男人需唔需要自己個老婆去刺激/挑逗
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

回覆 crystal媽咪 的帖子

我同你一樣以為係老公挑逗自己個老婆.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

[quote]小婦人bobo 發表於 20-2-12 04:41
有男人覺得去挑逗(emoji)(emoji)朋友嘅老婆是很刺激?[/quote
細心再睇你問題,我估應該係挑逗到朋友老婆,而對方又接受就好刺激

不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

我覺得男人是貪心, 又貪新鮮, 無分對方是單身還是朋友老婆。

子爵府

回覆樓主:

實有一班男人係 倒番轉都有班女人鍾意鈎有老婆既男人

子爵府

係有D 男人, 不會放過任何機會...., 表面上口花花, 好似玩咁, 但只要有女答嗲就係機會來...., 人家老婆都係咁話, 所以知人口面不知心, 點都好, 更不要讓朋友在家過夜..

口花花例子太多不用說....

以前有個同事, 樣貌有點似梁朝偉, 但衣著和談吐都好"啤"... 唔算smart型.. 當時做細公司, 老板和女同事都讚他人好, 細心, 對老婆好, 成口攞老婆整的月餅和美食回公司請人食, 很有心...

有次同佢回內陸出差搭飛機(十幾廿年前...), 回程時, 佢成日說, 果位空姐好靚, 講完又講.... 我話靚又點....佢坐係到囉囉攣, 話一定要識到佢(我心諗你係咩野籮白皮, 空姐愛有錢人...), 佢話我一陣寫張紙仔比佢....

見落機個陣, 佢真係"塞"左D野比人, 落機後我問佢, 你比左D 咩比人, 佢話係電話, 我話: 你點知人地會不會即刻掉左, 佢話唔理, 比左就係一個機會, 現在希望收到他電話了, 哈哈, 看不似第一次這樣做...

複式洋房

PTMCYS 發表於 20-2-12 11:36
係有D 男人, 不會放過任何機會...., 表面上口花花, 好似玩咁, 但只有女答嗲就係機會來...., 人家老婆都係 ...

我諗真係好多賤男,試吓又唔使錢

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

偷係最................

子爵府

小婦人bobo 發表於 20-2-12 11:47
我諗真係好多賤男,試吓又唔使錢

咁都有好男人既.....

我都有朋友, 把叫雞和散餐分得好開, 佢會覺得叫雞cheap, 污嘈, 會劃清界線.....指叫雞係滾友.
食散餐乾淨, 好玩, 揀啱才食, 神秘, 食完仲可以繼續話, 自己唔係滾友....., 仲話Q人地叫雞cheap, 心態真係無得輸

複式洋房

20150618bb 發表於 20-2-12 13:05

偷情刺激D啩

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

小婦人bobo 發表於 20-2-12 15:08
偷情刺激D啩

男爵府

20150618bb 發表於 20-2-12 13:05

係呀
妻不如妾
妾不如偷
偷不如偷不到

複式洋房

SUMSUM_88 發表於 20-2-12 17:22
係呀
妻不如妾
妾不如偷

簡單D講即係有病囉

男爵府

PTMCYS 發表於 20-2-12 14:07

我都有朋友, 把叫雞和散餐分得好開, 佢會覺得叫雞cheap, 污嘈, 會 ...

你身邊都幾多豬朋狗友喎

公爵府

刺激?無人格多D

公爵府

我都有朋友, 把叫雞和散餐分得好開, 佢會覺得叫雞cheap, 污嘈, 會 ...

你的朋友公開討論叫雞或偷偷跳心得,認真開始心share

複式洋房

alicego62 發表於 20-2-12 18:02
刺激?無人格多D

同意

複式洋房

將去滾合理化

複式洋房

事情係咁嘅—有一晚大家大約十個人一齊去卡拉ok玩,個男人個老婆都在場嘅。我見佢同其中一個嘅老婆玩到好埋,之後個女人話番俾我聽嗰個男人喺佢耳仔邊講話咩好鍾意佢,但係個女人冇理佢,之後大家見面又冇嘢。個女人問我係咪佢自己敏感,嗰晚個男人飲大咗亂噏嘢。

首頁

尾頁

跳至