夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2020勳章

clyl03 發表於 20-2-13 10:24
你都好多「朋友」

其實這個是當時的同事, 不是朋友, 他還教我, 做野做多D 表面野, 公司成班女人就說到你有多好, 佢問老闆借 2 架車結婚用, 嘩! D 油費咁貴, 佢走去入"黑油" 才比返老闆, 鬼知咩....! 佢話 : 一樣當我係好好仔.....
我唔知佢點解同我講咁多, 一見如故吧!! 當然我聽了笑一笑便算....

男人講既好朋友, 唔會以偷食來計算..., 不然便會無朋友了 (講笑)

就等如食煙是否壞呢? 睇下妳點睇.....

男爵府

2020勳章

小婦人bobo 發表於 20-2-12 18:45
你啱,如果唔係以後冇嘢八。反正你勸佢都未必聽啦

男人溝通是另一方式, 下下扮聖人, 人地都唔預你啦, 吹下水, 講下聽下咸野大家都開心, 又唔係自己要跟住做.....

D 人叫到我一齊去, 我會話唔去, 佢地會話無膽, 怕老婆, 性無能, 我都笑住認架...., 激我就去咪好無性格....

不過同我吹水佢地會開心, 所以都想有我係到吹水既, 不過吹到慶烚烚, 我話唔洗預我了, 成日比佢地話我好無引.....

子爵府

PTMCYS 發表於 20-2-13 11:08
男人溝通是另一方式, 下下扮聖人, 人地都唔預你啦, 吹下水, 講下聽下咸野大家都開心, 又唔係自己要跟住做. ...

男爵府

2020勳章

小婦人bobo 發表於 20-2-12 18:12
事情係咁嘅—有一晚大家大約十個人一齊去卡拉ok玩,個男人個老婆都在場嘅。我見佢同其中一個嘅老婆玩到好埋 ...

借醉口花花, 博機會. 令老婆太無面, 咸濕另一回事, 看出人格太低劣了.
要食都高尚 D....

睇情況, 佢老婆在家應該無發言權.....

男爵府

2020勳章

小婦人bobo 發表於 20-2-12 18:53
係呀⋯⋯伸錫咗我個friend 兩啖又話咩點解你咁香嘅,我聽到都覺得有D挑逗性囉
...

點解妳個friend 會比佢錫又唔鬧爆佢? 無男友老公在場? 唉! 真係睇少陣都唔得.... , 唔識保護自己定比人逗到high high 地反應不來?

唔剷爆佢就是縱容佢個行為的原因.

複式洋房

PTMCYS 發表於 20-2-13 13:34
點解妳個friend 會比佢錫又唔鬧爆佢? 無男友老公在場? 唉! 真係睇少陣都唔得.... , 唔識保護自己定 ...

佢哋兩pair 真係好熟平時攬頭攬頸,佢冇諗過條友會喺耳仔邊講D調情嘢加錫幾啖,反應唔切。

複式洋房

點解妳個friend 會比佢錫又唔鬧爆佢? 無男友老公在場? 唉! 真係睇少陣都唔得.... , 唔識保護自己定 ...

全部人都在場不過發生時,兩個喺房,我個friend去廁所跟住出嚟行緊番房俾條友仔截住咗

男爵府

2020勳章

小婦人bobo 發表於 20-2-13 15:15
全部人都在場不過發生時,兩個喺房,我個friend去廁所跟住出嚟行緊番房俾條友仔截住咗
...

點都好, 錫左就要鬧醒佢, 分清界線.... 妳朋友又當無事 當人鬼仔性格還是紳士味....., 如果他們還鍾意繼攬來攬去, 遲早有一次, 妳朋友話妳知, 我地攪左, 原來XXX.....幾好玩, 無咩, 大家有需要, 聚聚o者

大家成日玩到底線邊...... "無諗過" , 被上了

男爵府

2020勳章

係囉~應該即時兜巴車埋去啦

男爵府

2020勳章

mingmama 發表於 20-2-13 17:44
係囉~應該即時兜巴車埋去啦

就係唔"車", 半推半就先過癮, 就是跟叫雞既分別了

大宅

PTMCYS 發表於 20-2-13 10:41
為何妳說他不愛妳呢? 他不愛妳就不會回家了, 他只不過愛自己多過愛妳, 所以你要衡量收不收貨和是否繼續下 ...

咁您覺得佢愛出面的女人多定愛我多。重點佢每晚都陪住個女人食埋飯先返屋企。曾經聽到男的同女的講,每晚我除左回家睡覺,其餘時間都比晒您,生日都陪住您。男人的角道睇

複式洋房

PTMCYS 發表於 20-2-13 18:18
就係唔"車", 半推半就先過癮, 就是跟叫雞既分別了

男爵府

2020勳章

高貴傻婆 發表於 20-2-13 22:46

咁您覺得佢愛出面的女人多定愛我多。重點佢每晚都陪 ...

高貴小姐, 原來妳上集說的, 就係你自己來 ....

見妳收工都唔願返屋企, 有沒有先冷待你老公? 妳心直口快的真性情, 又是否跟"女人B" 的斯文大體/珍惜體諒形完全相反? 男的被老婆冷待, 女的被老公欺負, 兩個人就會投入去"生不逢時"的愛情故事主角裡, 就會難捨難離....., 先要知原因和評估形勢....

至於外型的優勢, 就要send 妳們兩個的照片給我打打量了

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊