潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

事緣琴日突然有速遞送貨到屋企,收貨後我問老公係咪有貨收,佢話係送比我,叫我打開睇,一開個盒裡面用泡泡紙包住一個冇白色絲帶綁住嘅Tiffany 盒,我一見到已經心一沉然後打開個盒(emoji)面有條手鏈,我一拎上手已覺得係假野,因為好輕身同印上Tiffany 字嘅牌仔好流下,我自己以前都買過Tiffany 手鏈,佢d 925純銀好重下,呢條鏈好似小朋友膠珠咁我即刻打電話比我老公,問佢邊到買,佢話上網喎,我話你比人呃了,佢話唔會,條鏈係水貨喎!唉!我好唔開心,佢有心買野比我但比人呃,如果我知係二百蚊買條假野我心會好過d,而家差唔多用正價買條老翻個心真係好唔順氣

侯爵府

咩網站?

禁止訪問

男爵府

Prixx.com (價錢個英文名)

我老公發晦氣叫我上人地舖頭換貨,佢話人哋有舖頭,點會賣假野

大宅

攞去 tiffany 問啦,唔駛咁勞氣 真係假嘅你可去找佢換/退,唔換/退就報海關

wcpcelia    發表於 20-2-13 12:48
BBG1    發表於 20-2-12 13:10

公爵府

親子王國15週年勳章

kgm 發表於 20-2-12 12:53
Prixx.com (價錢個英文名)
有舖都会賣假野的

男爵府

coffee_meow 發表於 20-2-12 12:56
攞去 tiffany 問啦,唔駛咁勞氣 真係假嘅你可去找佢換/退,唔換/退就報海關 ...

係咪真係可以報海關?因為送貨關係佢哋公司有我屋企地址,我又怕比人報復

男爵府

BBG1 發表於 20-2-12 13:09
有舖都会賣假野的

咪係囉,點解我老公咁鬼容易比人呃

水晶宮

回覆樓主:

差唔多正價點解唔去專門店買?

公爵府

親子王國15週年勳章

kgm 發表於 20-2-12 14:36
咪係囉,點解我老公咁鬼容易比人呃
男人見似少少就以為一樣!不過只要是非專門店買野都要有買到假的心理準備先得呢!你老公,都唔开心,佢一心買野畀你,你现在慢慢同佢分析及共同目标打假吧!(如果真係觉得假,絕不可放過衰人)

大宅

kgm 發表於 20-2-12 14:33
係咪真係可以報海關?因為送貨關係佢哋公司有我屋企地址,我又怕比人報復
...

你放心,佢驚過你

BBG1    發表於 20-2-12 14:57

珍珠宮

kgm 發表於 20-2-12 11:26
事緣琴日突然有速遞送貨到屋企,收貨後我問老公係咪有貨收,佢話係送比我,叫我打開睇,一開個盒裡面用泡泡 ...

你去Tiffany 驗下咪知真定假

男爵府

Nbs 發表於 20-2-12 14:41
差唔多正價點解唔去專門店買?

因為肺炎呢排大家都閉關

子爵府

你條咩款嘅Tiffany 鏈嚟?可以post 出嚟睇吓?不過你C6 買名牌應該去專門店或信得過嘅代購到買不過既然已經買咗睇吓可唔可以去換第二樣嘢?

複式洋房

kgm 發表於 20-2-12 11:26
事緣琴日突然有速遞送貨到屋企,收貨後我問老公係咪有貨收,佢話係送比我,叫我打開睇,一開個盒裡面用泡泡 ...

上個個網站
應該似假(emoji)

大宅

kgm 發表於 20-2-12 15:26
因為肺炎呢排大家都閉關

唔緊要,過咗肺炎後Dup c6心口買過

男爵府

ungela914 發表於 20-2-12 20:17
你條咩款嘅Tiffany 鏈嚟?可以post 出嚟睇吓?不過你C6 買名牌應該去專門店或信得過嘅代購到買不 ...

係呢個款。佢之前買H都會去專門店,我都唔知點解佢會上去呢d網店買我而家唯有安慰自己,好彩佢唔係買H袋比我囉,否則幾萬蚊我真係肉痛死

子爵府

kgm 發表於 20-2-13 00:12
係呢個款。佢之前買H都會去專門店,我都唔知點解佢會上去呢d網店買我而家唯有安慰自己,好彩佢唔 ...

唔係喎呢個款D珠係空心真係好輕!可以post 你C6 買嗰條等我哋幫吓眼?

男爵府

ungela914 發表於 20-2-13 00:31
唔係喎呢個款D珠係空心真係好輕!可以post 你C6 買嗰條等我哋幫吓眼?
...

Yes yes, 我以前都有呢條鏈 真係好輕好輕
我係喺Tiffany 鋪頭買嘅

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男人見似少少就以為一樣

首頁

尾頁

跳至