想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

37歲,已經有一個3歲幾大寶寶(自然懷孕),但因為卵巢早衰,AMH 極低(0.6),苦苦試左一年都唔成功,今年1月的起心肝去台灣王家煒開針,仲要好好彩趕到係封關前飛去台灣,成功完成第一個Cycle! 結果:抽左9粒卵,6個有受精(全部grade 1)。因為高0, AMH 又太差,決定放 3個 day 3鮮胚,分別係 9cell grade 1, 8cell grade 1, 7cell grade 1。
各位同路人,因為AMH 都好差,好擔心唔知做幾多次先成功,而家仲要唔知幾時先可以再飛過去。有無人分享下你地bingo 係植入幾日胎,grading ,仲有年紀?

感謝!

大宅

回覆樓主:

試過植入day3 和day5 3bb左右級別 一共植入果4次 只有一次著床 無曬胚胎 最後自然受孕成功 依家18w啦 你加油啊!
抽卵時未夠35,做到36歲都未成功哈哈哈。
王幫我抽21粒卵,最後5粒day3 ,4粒day5

別墅

試過植入day3 和day5 3bb左右級別 一共植入果4次 只有一次著床 無曬胚胎 最後自然受孕成功 依家18w啦 你加油啊!
抽卵時未夠35,做到36歲都未成功哈哈哈。
王幫我抽21粒卵,最後5粒day3 ,4粒day5

私人傳訊點評回覆 引用舉報

1 / 1

發帖
熱門主題
心臟反轉/兩次引產/平衡移... ... 2
bb無左心跳,岩做左刮宮
做懷孕前檢查發現卵巢有6c...
老公精子量少同質量差
請問照過輸卵管的JM們..
有冇高齡JM 睇陳志慧 Bingo?
精華主題
魚粥
父母離婚對其子女的影響
[教學] Baby Kingdom 新App 刪除圖片
11個月BB唔肯食粥,要食大人飯,其實有無問題?
懷孕初期其實係咪食葉酸就夠?
宜蘭推介蘇澳煙波大飯店蘇澳四季雙泉館

ssheep [退出]
用戶組: 別墅

提醒(43)
PM(2)
密碼安全
私隱篩選

高級模式 | 發表帖子
BColorImageLinkQuoteCodeSmilies
發表回覆 回帖後跳轉到最後一頁

別墅

nman0802 發表於 20-2-12 23:48
37歲,已經有一個3歲幾大寶寶(自然懷孕),但因為卵巢早衰,AMH 極低(0.6),苦苦試左一年都唔成功,今年1 ...

我bingo 係植入4個 day3 grade A 雪胎,當時已經45歲了。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊