自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Luffy007 發表於 20-2-13 03:39

近日可能順豐接了太多單,一些貨品轉了其他公司

useful!! 想問下rincos係船定飛機? 我見去到仁川,但無講係airport定碼頭

大宅

jandk 發表於 20-2-13 20:36
useful!! 想問下rincos係船定飛機? 我見去到仁川,但無講係airport定碼頭

Rincos 船運,好似係一星期一次

男爵府

好媽媽勳章

Luffy007 發表於 20-2-13 23:53
Rincos 船運,好似係一星期一次

thanks, 咁就有心理準備等多10日8日

男爵府

好媽媽勳章

原來5號上船要21嘅先到香港,我今日先見佢shipped, 上船未都未知,咪要3月頭至3月中

大宅

jandk 發表於 20-2-14 01:17
原來5號上船要21嘅先到香港,我今日先見佢shipped, 上船未都未知,咪要3月頭至3月中
...

洋房

回覆 patchoihk 的帖子

會否係嘉理空運?

大宅

waiyip1610 發表於 20-2-14 01:24
回覆 patchoihk 的帖子

會否係嘉理空運?

我都唔知呀,不過已經收到貨喇,唔該曬!

複式洋房

想問下9845用rincos check 到香港係用cxc express即係香港郵政?
我有另外件係rincos check但係空運用kerry唔使4日已經收到
但另外份9845收唔到,想問點先知係船運?

大宅

回覆樓主:

我都等緊,EMS 顯示2月8日已到香港,但香港郵局個網check 唔到,電話無人聽,email 唔覆。。唔知可以點

大宅

晴佳 發表於 20-2-14 10:09
我都等緊,EMS 顯示2月8日已到香港,但香港郵局個網check 唔到,電話無人聽,email 唔覆。。唔知可以點 :cr ...

有人聽都冇用,隔日佢搵人覆我話check唔到

大宅

colourngan 發表於 20-2-14 08:51

想問下9845用rincos check 到香港係用cxc express即係香 ...

打電話去香港Rincos問,之前我個回覆有寫電話

複式洋房

Lcsl 發表於 20-2-13 01:47
有呀!仲好似神經病咁,個個鐘都望下,個status已經成8日冇郁過啦!朋友遲我一日落order,同一賣家,又係揀 ...

我1月25號訂, 都係2月11先收到

大宅

patchoihk 發表於 20-2-13 09:11
請問你知唔知呢間係邊間物流公司?問順豐佢話唔係佢哋嘅

Same
畀左嘉理物流, 再轉給多寶
我琴日收左貨

大宅

x312cwyx 發表於 20-2-14 19:24
Same
畀左嘉理物流, 再轉給多寶
我琴日收左貨

我都收咗貨喇,唔該曬!

大宅

patchoihk 發表於 20-2-14 19:28
我都收咗貨喇,唔該曬!

太好, 我23/1訂, status 唔更新,email 又唔覆

男爵府

Lcsl 發表於 20-2-13 01:34
用咗gmarket成6、7年都未試過咁。今批預咗耐,睇status話順豐已收件及海外配送進行中,但tracking no...竟 ...

我想問gmarket 有客服?

我第一次用,年初一買,但原來買左黑心口罩,於是取消,但一直無update.

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Lcsl 發表於 20-2-13 01:47
有呀!仲好似神經病咁,個個鐘都望下,個status已經成8日冇郁過啦!朋友遲我一日落order,同一賣家,又係揀 ...

我啲未去到海外配送呀,都係冇郁過

大宅

媽媽可人 發表於 20-2-14 20:03
我想問gmarket 有客服?

我第一次用,年初一買,但原來買左黑心口罩,於是取消,但一直無update.

客服click 去online ,佢叫你出電郵
出電郵幾日後覆/唔覆是正常的

大宅

回覆樓主:

本身選順豐送,所以留左順豐站地址,而家佢改左r字頭送,咁佢會點架?

大宅

回覆樓主:

我25/1訂,得一張單運到warehouse,其他全部cancel左,仲未有動靜

首頁

尾頁

跳至