美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2020勳章

平時要特登抽時間去打班或者做facial ,而家仲考慮緊好唔好快閃打斑同染髮。

子爵府

heily123 發表於 20-2-13 01:57
平時要特登抽時間去打班或者做facial ,而家仲考慮緊好唔好快閃打斑同染髮。
...

打斑不能戴口罩,有d驚

琥珀宮

2020勳章

face to face 距離很近 最好免。

我 蛀牙補料甩左。 不敢去牙醫。 (以往經驗, 每次整牙, 喉痛) 點都會有細菌入口....

头發 可以的。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

男爵府

2020勳章

333s 發表於 20-2-13 11:23
face to face 距離很近 最好免。

我 蛀牙補料甩左。 不敢去牙醫。 (以往經驗, 每次整牙, 喉痛) 點都會有 ...

講得啱

男爵府

2020勳章

jesswu 發表於 20-2-13 11:13
打斑不能戴口罩,有d驚

咁又係真係有啲擔心,又唔知上一個人瞓個張床有冇去過大陸

大宅

heily123 發表於 20-2-13 01:57
...
HAHA我都快閃左去做laser,去做treatment既時候好似去左醫院咁超級乾淨
,聽日就去整頭髮

子爵府

2020勳章

雖然有d危,但我都有快閃去淨打斑,自己同自己講半個鐘內應該安全卦。
facial 同整頭我反而唔去住

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

染髮可以既
不過美容高危d

男爵府

2020勳章

Kwonglyk 發表於 20-2-13 19:03
雖然有d危,但我都有快閃去淨打斑,自己同自己講半個鐘內應該安全卦。
facial 同整頭我反而唔去住 ...

你去嗰間你用之前佢哋有冇話有消毒張床?

子爵府

2020勳章

回覆 heily123 的帖子

我有問到治療師, 佢哋床同機都有消毒,其他用品都係即棄。同埋我見到有樽仔噴霧放枱,應該用嚟噴空氣。

男爵府

2020勳章

Kwonglyk 發表於 20-2-13 21:28
回覆 heily123 的帖子

我有問到治療師, 佢哋床同機都有消毒,其他用品都係即棄。同埋我見到有樽仔噴霧放枱 ...

咁都安心啲

男爵府

2020勳章

Jennife826kkwok 發表於 20-2-13 15:52
HAHA我都快閃左去做laser,去做treatment既時候好似去左醫院咁超級乾淨
,聽日就去整頭髮

你整頭髮有冇帶口罩?洗頭係咪照載住?

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
heily123 發表於 20-2-15 01:18
你整頭髮有冇帶口罩?洗頭係咪照載住?
我無帶呀洗頭個陣,因為好似包左場咁,得一兩個客

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊