自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2020勳章

依家大家成日都會用漂白水去清潔屋企,所以大家要特別留意文中所講,小心使用,尤其係家中有幼兒同寵物既 jm更加要睇下。

https://www.sundaykiss.com/429237/%e7%86%b1%e8%a9%b1/%e6%bc%82%e7%99%bd%e6%b0%b4-%e6%b6%88%e6%af%92-%e4%b8%ad%e9%86%ab-%e6%b8%85%e6%bd%94%e5%ae%b6%e5%b1%85-%e6%8a%97%e7%96%ab%e7%89%b9%e9%9b%86/4/

子爵府

siuling0119 發表於 20-2-13 10:27
依家大家成日都會用漂白水去清潔屋企,所以大家要特別留意文中所講,小心使用,尤其係家中有幼兒同寵物既 j ...

而家好多人買散裝,真係要留意下

伯爵府

2020勳章

siuman3317 發表於 20-2-13 11:28
而家好多人買散裝,真係要留意下

係,而且就算係家用漂白水,用得太多都係唔好

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

漂白水我只用來洗馬桶,其他就用滴露

天珠殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小心使用

伯爵府

2020勳章

cassie0025 發表於 20-2-13 12:25
漂白水我只用來洗馬桶,其他就用滴露

我都係 臨瞓前到啲落去浸,半夜or第二朝起身沖水, 乾淨曬

複式洋房

珊瑚宮

2020勳章 開心吸收勳章

qoobe 發表於 20-2-13 12:38
我都係 臨瞓前到啲落去浸,半夜or第二朝起身沖水, 乾淨曬

好勁... 陣味冇攻到成屋都係?

我用有漂白水成份既去霉劑洗牆, 隔一陣我入去廁都聞到個鼻好痛.

伯爵府

2020勳章

bosch 發表於 20-2-13 21:39
好勁... 陣味冇攻到成屋都係?

無呀因為我唔係倒太多 臨瞓前先倒, come住個馬桶蓋,ok呀………我四五日倒一次,感覺乾淨d

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊