時政擂台

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

iamcute_lala 發表於 20-2-13 23:51
咁你又咁緊張嘅?人哋點買口罩關你咩事?

仲有人哋已經喺Facebook解釋咗PayPal 退款安排 ...

上網討論下叫緊張?咁你心急護主直情係肉緊啦,網上話係 Paypal 問題唔關自己事,但唔退錢當捐錢都叫做解釋呀?呃到你呢類人呃唔到全世界囉

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

伯爵府

MM2H 發表於 20-2-13 23:32
嚇死咩!睇標題後㩒入嚟見隻河童,只諗到……

啋,9次?佢得架咩?

我唔知有單咁嘅新聞,所以睇左好耐先知原來係講緊過數問題。

但係俾你咁講一講,真係笑到噴飯!9次!

大宅

littlesister 發表於 20-2-14 00:19
上網討論下叫緊張?咁你心急護主直情係肉緊啦,網上話係 Paypal 問題唔關自己事,但唔退錢當捐錢都叫做解 ...

佢唔想認自己護主係咁上下....依啲叫做盲粉.....可以係河童叫人去周圍澄清囉

水晶宮

2024勳章

原來呢批口罩係中國生產

【武漢肺炎】眾志口罩可能「食詐糊」 有無得攞呢日睇通知! https://www.hk01.com/article/434462

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

一早揾個地方現金賣咪乾手淨腳囉!齊頭收一百,幾方便呀!係都要人填資料又網上過數比錢,之後又再聯絡發貨,賣二千盒口罩都攪到咁麻煩!

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Edithcsm 發表於 20-2-13 20:53
唔係開po鬧,而係開po笑

N98
若要人不知 唔好咁低B !  : P

大宅

iamcute_lala 發表於 20-2-13 23:31
因為5分鐘內於購買頁面上出現超過1000萬次指示(request),冧左Server

好心你護主就睇清楚啦⋯⋯你老闆明明話左測試可以頂到1600萬次架,而家過左1000萬次就冧左server .既係點,上一個post 的我打倒了下一個post的我啊

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

annakit    發表於 20-2-15 21:15

大宅

iamcute_lala 發表於 20-2-13 20:09
已經安排退款 你冇睇人哋安排嘅咩

黃屍如果對政府咁包容就好囉,香港唔使攪成咁

大宅

中共一定放左d肺炎病毒落口罩度,想害死哂d黃屍黑暴。最大陰謀係由黃痴瘋去賣,今次仲唔死?

大宅

囍 發表於 20-2-13 22:34
$98x9

再乘 2000 (十萬個,每盒50個)

男爵府

yee618 發表於 20-2-13 22:42
點解其他公司用PayPal付款無事?PayPal咁大間機構出現咁情況好有問題,應該出來解釋一下,唔係以後大家都唔 ...

我用左咁耐PayPal 咁耐都未聽過咁既情況,PayPal 首先要login 入去俾$每次都係single transaction 唔會不斷咁扣,PayPal 要為自己出黎澄清一下

男爵府

mln 發表於 20-2-14 00:03
不明白

G鋒個眾志網上賣10萬個防細菌不防病毒既口罩,8點開賣8點零幾分就話賣哂,啲黃人俾河童不斷咁扣$98

男爵府

mln 發表於 20-2-14 00:03
不明白

好明顯係賣口罩為名搞眾籌為實

伯爵府

auhiyo 發表於 20-2-13 19:43
就算paypal出事咁佢地都唔退錢咁點?迫人當捐錢?

全中

珍珠宮

黃痴瘋個金主又斷水斷糧,一心諗住各手足齊上齊落,核爆都吾割席,向各手足攞多少少洗費,以為大家都一定俾得心甘命抵架嘛,人地點知搞成既姐

大宅

好媽媽勳章

iamcute_lala 發表於 20-2-13 23:31
因為5分鐘內於購買頁面上出現超過1000萬次指示(request),冧左Server
多人用最多冧機,點會不斷過數?
請問Paypal係咪美國公司?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Protea 發表於 20-2-14 01:31
一早揾個地方現金賣咪乾手淨腳囉!齊頭收一百,幾方便呀!係都要人填資料又網上過數比錢,之後又再聯絡發貨 ...

不用網上登記,點拿到你的個人資料呢

公爵府

czl115 發表於 20-2-14 00:55
原來呢批口罩係中國生產

之前不是叫住要買3e的口罩咩
bfe
pfe
vfe
佢地呢隻口罩得bfe

公爵府