論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
千辛萬苦,等了又等,終於安全到家 ,感激姐姐老公同佢個女周圍搵,再寄過來,冇賺我錢,26蚊一盒,香港而家賣幾百蚊盒 曾以為會血本無歸,會被偷被扣關被充公等。。。。好好彩

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Poyau    發表於 6 天前

子爵府

認識瑞士牛牛第一回

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
qq6a 發表於 20-2-13 23:58
千辛萬苦,等了又等,終於安全到家 ,感激姐姐老公同佢個女周圍搵,再寄過來,冇賺我錢,26蚊一盒, ...

恭喜恭喜

男爵府

2020勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
回覆 qq6a 的帖子

你工人真好,我工人口口聲聲冇賺,但就途中殺出好多原因貴左,運費多左,結果...每盒收我$120,total 15boxes

大宅

2020勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
sinyee_sindy 發表於 20-2-14 22:16
回覆 qq6a 的帖子

你工人真好,我工人口口聲聲冇賺,但就途中殺出好多原因貴左,運費多左,結果...每盒收 ...

我位印姐姐都好好月頭親自拉個細喼坐地鐵去銅鑼湾攞咗10盒?又是她的親人千辛萬苦寄來,收我們40元一盒再買都要海鮮價天天不同!這個我明白無言感激謝謝!

洋房

sinyee_sindy 發表於 20-2-14 22:16
回覆 qq6a 的帖子

你工人真好,我工人口口聲聲冇賺,但就途中殺出好多原因貴左,運費多左,結果...每盒收 ...

我工人姐姐幫我哋買到,菲律賓的,但係原來冇鐵線的,照用頂住先,冇賺過我錢。

大宅

千辛萬苦,等了又等,終於安全到家 ,感激姐姐老公同佢個女周圍搵,再寄過來,冇賺我錢,26蚊一盒, ...
你個工人姐姐好好,個幾月前我個姐姐同我報價100蚊一盒,未計運費

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
我姐姐都幫我周圍撲,我都等緊,佢話連運費$2個,應該無賺我錢。我之前醒左$200,同佢講買到買唔到都唔該晒佢同佢家人

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
我托我姐姐問她印尼的親友買,佢話佢朋友找到,收我49x共十盒。點知我比錢姐姐過數幾日後,再問姐姐有關事宜,佢先話個賣主收左錢後失聯,細問下先知個賣主唔係佢朋友,姐姐只係在online shop幫我買。咁就白白無左500蚊!

別墅

2020勳章

洋房

你地嘅工人姐姐都幾好窩

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

香港點解會扣関?我無你甘好彩,親人在美國寄50盒到香港但扣在美國海關,唔可到港

大宅

發表於 前天 00:02 |顯示全部帖子
回覆 qq6a 的帖子

其實真係差唔多,我工人托朋友個弟弟在印尼買,都要$110盒,因為係速遞再加朋友價就會咁。

大宅

發表於 前天 00:04 |顯示全部帖子

真係好平(emoji)(emoji)我工人幫我托佢朋友買個隻係cool住頭個隻款,不過托上托要$110盒。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊