自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

珍珠宮

2020勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

可能會得罪人,先say sorry先!
剛才看電視見到衝去看屯馬線首通車的,啲人通常都喺啲四眼樣子較騎呢的男生、似愛回家IT部啲男職員咁、有個前排牙齒甩了兩隻,成頭頭油㖭 ,仲要全部是男仔,大家留意吓!
不喜莫插

hksarhksar    發表於 5 天前
kamchaibaby    發表於 5 天前

大宅

好媽媽勳章

sabun 發表於 20-2-14 08:23
剛才看電視見到衝去看屯馬線首通車的,啲人通常都喺啲四眼樣子較騎呢的男生 ...

可能是電車男

伯爵府

2020勳章

回覆樓主:

一向都覺!

珍珠宮

2020勳章

MKma 發表於 20-2-14 08:24
一向都覺!

頭先睇新聞,成班似星爺片啲騎呢演員

巴魯坦星人    發表於 5 天前

子爵府

2020勳章

剛才看電視見到衝去看屯馬線首通車的,啲人通常都喺啲四眼樣子較騎呢的男生 ...

唔係點會咁得閒走去排頭班車

大宅

2020勳章 開心吸收勳章 15週年勳章

子爵府

同感

伯爵府

2020勳章

PacoMum 發表於 20-2-14 08:38
唔係點會咁得閒走去排頭班車

bingo..靚仔都就去咗温女,叻的就去咗揾錢。

伯爵府

2020勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

又係啵

男爵府

2020勳章 2018復活節勳章

樓主,我同意你講法

水晶宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有圖有真相

myfaye    發表於 4 天前
   發表於 5 天前
Jasber    發表於 5 天前
than1223    發表於 5 天前

翡翠宮

2020勳章

次次都係架啦

珍珠宮

2020勳章

回覆樓主:

有d好細個啫
算啦
我家有個7歲都係好呢d
不愛運動
而家社會咁複雜
On直有on直的好

小菜豆    發表於 5 天前

侯爵府

2020勳章

廢青+電青男

公爵府

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

rayrayus 發表於 20-2-14 08:58
有圖有真相

認同樓主!呢張相個個除晒口罩逼埋一齊,好危險。

rainbowchuuu3    發表於 5 天前

伯爵府

2020勳章

rayrayus 發表於 20-2-14 08:58
有圖有真相

除口罩好危險!

伯爵府

2020勳章

回覆樓主:

形容得好好笑
頭先睇新聞,都覺得佢地好騎呢!

天珠殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係喎

男爵府

2020勳章

如果呢度唔好彩有一個係帶菌,即時又會變成屯馬家族

newcook    發表於 5 天前

別墅

2020勳章

sabun 發表於 20-2-14 08:35
頭先睇新聞,成班似星爺片啲騎呢演員
成日覺得星爺啲騎呢演員唔多真實,係搞笑為主!
依家一睇....果然大有人在

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊