潮流時尚

跳至
[手袋] Chanel 19 bag

首頁

尾頁

大宅

有人用緊 Chanel 19 bag嗎?重不重?好用嗎?

大宅

fionalotk2003 發表於 20-2-14 09:54
有人用緊 Chanel 19 bag嗎?重不重?好用嗎?

買左中size, 都裝得多野又易襯,但好軟身所以我加左bag in bag.
但拎得耐都幾重,因為條鏈。。。

大宅

purplenight 發表於 20-2-14 10:33
買左中size, 都裝得多野又易襯,但好軟身所以我加左bag in bag.
...

四角易磨嗎?我怕羊皮好快玩殘,但我都好想買呢個款,好型

大宅

FATFATBO 發表於 20-2-14 11:42

我想買small, 未買過羊皮,又係怕快殘

大宅

減齡達人勳章

回覆 fionalotk2003 的帖子

我買左small, 都裝到幾多野下,一把細遮,一個細銀包,電話,key,唇膏,洗手液呢d絕對放得落。Small size又唔算重,我接受到。
我暫時用左四次個袋都無花到

wcpcelia    發表於 20-2-14 18:21

大宅

FATFATBO 發表於 20-2-14 11:42

呢款羊皮無咁易刮花,襟用既。至於四角,買左兩個月只用左兩次,所以未能評論到。

大宅

LYK49 發表於 20-2-14 15:52
回覆 fionalotk2003 的帖子

我買左small, 都裝到幾多野下,一把細遮,一個細銀包,電話,key,唇膏,洗手 ...

當時都想買細,但我矮得159cm, 條鏈太長,斜咩側咩都唔靚咁,所以放棄。

大宅

purplenight 發表於 20-2-14 10:33
...

Bag in bag邊度買?可以襯返裏面深紅色的布嗎?可以影相看看嗎?

大宅

fionalotk2003 發表於 20-2-16 11:25
Bag in bag邊度買?可以襯返裏面深紅色的布嗎?可以影相看看嗎?

在淘寶網買的,Link:
付製这行话¢AlXD1VvESJy¢转移至(emoji)τаo宝аρρ(emoji)【适用于Chanel 香奈儿19flap bag菱格包中包收纳整理内衬内胆包】;或https://m.tb.cn/h.VX2Nkdi?sm=e242a3 點£擊☆鏈バ接,再选择瀏覽→噐咑ぺ鐦

wcpcelia    發表於 20-2-16 15:04

大宅

purplenight 發表於 20-2-16 11:44
在淘寶網買的,Link:
付製这行话¢AlXD1VvESJy¢转移至(emoji)τаo宝аρρ(emoji)【适用于Chanel 香奈儿 ...

謝謝你

首頁

尾頁

跳至