網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

喺FB嘅淘寶群組,見人話天貓超市訂米直送屋企!我自己以前都試過,但真係有時得,有時唔得,但近來就完全訂唔到!

其實有無人知點先可以訂到米呢?

珍珠宮

2020勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

默認香港地址,搜「大米」就顯示送到香港嘅大米。¥249包10kg,多出補運費,自己砌掂佢。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

2020勳章

回覆樓主:

發覺好幾款2包裝5kg嘅重量只顯示5kg,有bug,有買快手

大宅

lyh80115 發表於 20-2-15 10:41
發覺好幾款2包裝5kg嘅重量只顯示5kg,有bug,有買快手

好呀!我睇下先!謝謝達人

大宅

lyh80115 發表於 20-2-15 10:36
默認香港地址,搜「大米」就顯示送到香港嘅大米。¥249包10kg,多出補運費,自己砌掂佢。

...

我淘寶天貓都改咗默認香港地址,但入到天貓超市,佢仍然係集運地址,我click香港地址,佢都變返集運地址,買米佢仍然係唔送香港,點搞呢?

珍珠宮

2020勳章

Biggie 發表於 20-2-15 11:08
我淘寶天貓都改咗默認香港地址,但入到天貓超市,佢仍然係集運地址,我click香港地址,佢都變返集運地址, ...

係唔係最新版淘寶app?

珍珠宮

2020勳章

Biggie 發表於 20-2-15 11:08
我淘寶天貓都改咗默認香港地址,但入到天貓超市,佢仍然係集運地址,我click香港地址,佢都變返集運地址, ...

淘寶lite?我用完整版app的

大宅

lyh80115 發表於 20-2-15 11:36
淘寶lite?我用完整版app的

不是lite版!應該完整版!淘咗7、8年了

珍珠宮

2020勳章

Biggie 發表於 20-2-15 11:40
不是lite版!應該完整版!淘咗7、8年了

難道係iphone版問題?

大宅

lyh80115 發表於 20-2-15 12:18
難道係iphone版問題?

珍珠宮

2020勳章

Biggie 發表於 20-2-15 12:26

我用瀏覽器上淘寶都ok,你試下。

大宅

lyh80115 發表於 20-2-15 12:46

我用電腦試都唔得

大宅

lyh80115 發表於 20-2-15 12:46

你呢度係咪show香港?我改唔到!

珍珠宮

2020勳章

Biggie 發表於 20-2-15 14:26
你呢度係咪show香港?我改唔到!

右上角我係香港地址的

大宅

lyh80115 發表於 20-2-15 17:39
右上角我係香港地址的

唉!咁真係無得搞!放棄喇!謝謝你!

珍珠宮

2020勳章

Biggie 發表於 20-2-15 17:57
唉!咁真係無得搞!放棄喇!謝謝你!

咁呀,玩下京東囉,買啲2.5kg以下包裝嘅米,再搭啲輕貨,¥99包5kg。類似圖中咁玩法:

珍珠宮

2020勳章

回覆樓主:

仲有張199減50大額券:
https://coupon.m.jd.com/coupons/show.action?key=35cc5bc049bb422c98f08f0005174d79&roleId=27674463&to=https://pro.m.jd.com/mall/active/4RGCa4SRnkmMgeYvx7tdVgTbHq6B/index.html

大宅

lyh80115 發表於 20-2-15 19:24
咁呀,玩下京東囉,買啲2.5kg以下包裝嘅米,再搭啲輕貨,¥99包5kg。類似圖中咁玩法:

京東有玩開呀!都係好耐之前睇你介紹的!不過2.5kg太少

大宅

lyh80115 發表於 20-2-15 19:28
仲有張199減50大額券:
https://coupon.m.jd.com/coupons/show.action?key=35cc5bc049bb422c98f08f0005174d ...

你呢啲卷喺邊度搵的?我喺App唔見嘅

珍珠宮

2020勳章

Biggie 發表於 20-2-15 20:26
你呢啲卷喺邊度搵的?我喺App唔見嘅

facebook京東香港群福利嚟。2.5kg得閒買啲,得閒買啲就夠。

例如我最近買過SSD、WIFI接收器、耳機呢啲又貴又輕嘅貨,就可以搭件4.5kg嘅米包郵囉。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊