自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2020勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
我唸我冇一個都有三個星期

伯爵府

2020勳章

係咪應該調返轉,冇三個星期都有一個星期呀?

子爵府

2020勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

Moti 發表於 20-2-15 03:42
係咪應該調返轉,冇三個星期都有一個星期呀?

我中文差,成日寫錯,係冇一個月都有三星期

公爵府

2020勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

新年後,出過一次lunch,兩次外賣lunch,都係因為煮吾到⋯

神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

子爵府

2020勳章 畀面勳章

回覆樓主:

真係新年飲過餐茶咋!

男爵府

2020勳章

日日返工都要出街食飯

大宅

2020勳章

年初一在老爺奶奶度吃過午餐,然後至今都冇出街吃過

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

有出呀

大宅

兩個禮拜多,只係情人節晚出咗去食飯,茶樓都係得十多張枱有客

琥珀宮

2020勳章

回覆樓主:

3 weeks

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

昨日lunch 出去食日本嘢慶祝情人節。晚餐就好耐都冇去街食。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

侯爵府

精叻鼠年勳章 2020勳章

1209yoyo 發表於 20-2-15 06:24
年初一在老爺奶奶度吃過午餐,然後至今都冇出街吃過

一樣,初二到而家

瑪瑙宮

2020勳章

Lunch有多d,夜晚就兩個星期。

大宅

2020勳章

PS123 發表於 20-2-15 02:32
我唸我冇一個都有三個星期
2星期,去完旅行返來,無出去食過。

伯爵府

2020勳章

回覆樓主:

自初四後冇出過外面食飯,外賣過兩次,其他時間都係自己煮,返工仲要帶埋午餐,煮到好悶唔想再煮喇!

男爵府

2020勳章

mamasprits 發表於 20-2-15 05:52
日日返工都要出街食飯

早歺必定出街吃

天珠殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

日日都有出

大宅

2020勳章

由放新年假開始就無出街食,work from home, 一日三餐在家吃。

Keep 住有新增確診人士都係做飲食,真心驚,出街食高風險,唔敢搏。

別墅

2020勳章

回覆樓主:

無坐低餐廳食,但有買過外賣

子爵府

琴晚出完今朝冇出

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊