在職全職

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

kin818kin 發表於 20-2-17 13:59
你身體好點未呀?

午安kin,多謝關心

身體反反覆覆

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章

yickly 發表於 20-2-17 11:31

我食就唔覺,我女就由細食到大,可以睇我女,其中細女變了肥 ...

我仔都係由細食到大,現在都仲係成條滕咁,極瘦

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

kin818kin 發表於 20-2-17 14:10
我仔都係由細食到大,現在都仲係成條滕咁,極瘦

你家族係瘦基因,我家族係肥基因

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章

yickly 發表於 20-2-17 14:14

no la. 我米肥囉

珊瑚宮

kin818kin 發表於 20-2-17 14:19
no la. 我米肥囉

我覺得你瘦呀

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yickly 發表於 20-2-17 13:16
依家成日補身好快打回原形

你有排都未肥返啦

珊瑚宮

yanyan-mummy 發表於 20-2-17 14:56
你有排都未肥返啦

我好吸收架,要肥好易

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yickly 發表於 20-2-17 15:33
我好吸收架,要肥好易

呢個時間最緊要身體健康先,肥瘦嗰啲遲吓先再攪

珊瑚宮

yanyan-mummy 發表於 20-2-17 15:58
呢個時間最緊要身體健康先,肥瘦嗰啲遲吓先再攪

你講得對

雲母殿

yickly 發表於 20-2-17 16:09
你講得對

希望快啲過咗個疫情佢,而家好似樣樣都唔方便咁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

滾滾滾滾滾滾

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

yickly 發表於 20-2-17 14:14

你邊度肥呀

彩鑽殿

yickly 發表於 20-2-17 14:01
午安kin,多謝關心

身體反反覆覆

小小身體呀班長

珊瑚宮

yanyan-mummy 發表於 20-2-17 16:11
希望快啲過咗個疫情佢,而家好似樣樣都唔方便咁

我都少咗返娘家

珊瑚宮

pomanlife 發表於 20-2-17 17:37
滾滾滾滾滾滾

暖笠笠

珊瑚宮

pomanlife 發表於 20-2-17 17:38
你邊度肥呀

依家瘦咗啫,以前真係肥c9

珊瑚宮

pomanlife 發表於 20-2-17 17:38
小小身體呀班長

知道

雲母殿

pomanlife 發表於 20-2-17 17:37
滾滾滾滾滾滾

雲母殿

yickly 發表於 20-2-17 17:45
我都少咗返娘家

冇咩事就遲d先見都係好

珊瑚宮

yanyan-mummy 發表於 20-2-17 17:49
冇咩事就遲d先見都係好

係呀...我接觸嘅人比佢多,我都唔想帶啲細菌去佢度

首頁

尾頁

跳至