自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

如圖

公爵府

回覆樓主:

觀音都吾借?!

似乎經濟一定走下坡

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

謝謝知會

複式洋房

回覆樓主:

紅磡那間取消了,那應該去那一間好少少?土瓜灣?廟街?山東街?

水晶宮

回覆樓主:

大埔天后好似冇取消喎

水晶宮

回覆樓主:

好大鑊

觀音開庫對我老公來講係一年一度嘅盛事

侯爵府

醒目開學勳章

其實東華三院有通告

本院轄下共有 6 間廟宇會舉辦觀音開庫活動,包括上環列聖宮、慈雲山觀音佛堂、旺角水月宮、油麻地天后廟、油麻地福德祠及油麻地社壇。請留意,本年度因應公眾安全及衛生考慮,6 間廟宇均不設通宵參拜時段,並所有入場人士必需配戴口罩,本院亦會為現場排隊及進場人士檢查體溫。 詳情見以下通告

https://temples.tungwahcsd.org/latest-events/detail?id=155

侯爵府

醒目開學勳章

雖然我都去咗廿幾年, 但我覺得取消會好啲, 晚間吾排隊咪集中哂日間去

子爵府

abbytang 發表於 20-2-18 18:11
雖然我都去咗廿幾年, 但我覺得取消會好啲, 晚間吾排隊咪集中哂日間去

日頭有十個鐘頭去喎,人群散好多,平時夜晚去係啲人唔打算請假借,同埋想早啲借,吉時借。

今年返寫字樓嘅基本一定要請假,所以我預咗唔會多人。

首頁

尾頁

跳至