美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想買枝碌碌棒按摩吓面,yaman wavy mini 好定refa s carat 好D?

男爵府

Zzmum 發表於 20-2-15 20:57
想買枝碌碌棒按摩吓面,yaman wavy mini 好定refa s carat 好D?

我都想知

大宅

回覆樓主:

冇用過yaman
用緊refa碌眼同嘴角嗰支,真係唔錯!

大宅

回覆 Zzmum 的帖子

自2015年尾有左BB 到依家亞囝3歲幾都從未去過美容院。。。好慘。。。日日返工,放假湊囝,沖涼食飯都只得返10分鐘。。啱啱買左yaman 最新既眼面都做得既。。。折左$3420,登記恒生信用咭有150蚊回贈。。。。試下先,我要急救呀!

大宅

我有refa face, 不過估計refa同yaman呢類型嘅按摩棒都極其量只可以用來按摩,唔好期望佢嘅ems功能,根本完全feel唔到
加上唔知應該用乜力度去推好,太大力怕推出紋,太細力又好似冇用咁,所以現在已好少用,啱啱入咗部nuface,期待中

大宅

woodychuma 發表於 20-3-26 17:52
回覆 Zzmum 的帖子

自2015年尾有左BB 到依家亞囝3歲幾都從未去過美容院。。。好慘。。。日日返工,放假湊 ...

今晚試用左,真係feel 到緊緻左,滑左,會繼續用,希望勤力啲keep 到皮膚靚靚

大宅

Zzmum 發表於 20-2-15 20:57

用緊yaman wavy mini, 幾好呀

首頁

尾頁

跳至