自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

https://www.jessicahk.com/articles/12xing-zuo-nan-shui-shuo-wo-ai-ni-ke-xin-du-zui-gao

天秤男 10%
天秤男要真的愛你的時候,其實是不會對你說的我愛你的。反倒是玩曖昧的時候,情話時常掛嘴邊,因此對你說我愛你的時候,要好好斟酌斟酌咯。

雙子男 20%
對於雙子男來說,我愛你這三個字其實也只是一句場面話而已,有時候這是想跟你拉近拉近關係而已,其實甚麼含義都沒有。

白羊男 25%
白羊男所說的我愛你,有時候可能只是為了配合當下那個氛圍脫口而出的,也有可能只是想哄你開心才說給你聽的,真的代表不了甚麼

人馬男 30%
人馬男知道女生都愛聽情話,所以為了能追到妹紙,這句話天天掛嘴邊,真誠的成分幾乎都沒有。

巨蟹男 40%
巨蟹男通常是為了讓女友開心,可能常常會對物件說出我愛你這句話,但是究竟是不是真心的,這就不得而知了。

水瓶男 50%
水瓶男說出我愛你,很可能就是因為某個場景,某個電視情節,當下觸景傷情,從而說出來的話。

金牛男 60%
金牛男如此內斂的性格,不是對你動了感情的話,是不會輕易說出「我愛你」這三個字的,說出來那就是真的對你動心了。

雙魚男 65%
雙魚男對自己的另一半絕對是寵溺到極點的,說我愛你這句話就像是吃飯一樣平常,其實真沒多大感情在裡面的。

山羊男 75%
山羊男對你說出「我愛你」,這就是意味著山羊男是真的喜歡你,真的想跟你過一輩子的了。對於沒感覺的人,摩羯男才懶得多說一句話呢。

獅子男 80%
如此傲嬌的獅子男,才不會輕易的說出這句話的,就算在愛你,也不會輕易的說出口。除非是到了某個很有意義的時刻,獅子男可能勉強會很害羞的說出這句話。

天蠍男 90%
天蠍男只會對自己愛到入骨的那個人說我愛你,對於只有一般喜歡的,只會說我喜歡你。

處女男 98%
在他們看來,這種話只能對自己很愛很愛的人說,當你聽到他們對你說這句話的時候,這一定是他們內心對你的真實感覺。

轉載自

資料源:《十二星座》
Photo:網路圖片

公爵府

有一半男人講我愛你都應該係當吔菜

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

miemiemie 發表於 20-2-16 09:05
老豆對住個女,講我愛你,最真

bopomofo2405    發表於 20-2-17 18:09

公爵府

畀面勳章

土象排後,風象排前,好合理

尤其天秤

男爵府

回覆樓主:

我老公天秤,從來唔講我愛你
不過拍拖頭一兩年,佢已經同我去日本、歐洲旅行,嗰時我諗,就算同呢個人冇將來都賺到

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我老公係獅子座,佢講I love you時真係冧到庳。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

wmkcnw 發表於 20-2-17 00:05

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

miemiemie 發表於 20-2-16 09:05

同意

子爵府

rose-mag 發表於 20-2-17 00:52
我老公係獅子座,佢講I love you時真係冧到庳。

我都好希望搵到獅子男 ,我係人馬女
我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

文文送 發表於 20-2-17 03:39
我都好希望搵到獅子男 ,我係人馬女

人馬未必頂得順獅子喎,大男人,自以為是,霸道,鍾意人奉承,固執,脾氣大,過份天真,。。。不過獅子作為丈夫係好專一,重視家庭。

子爵府

rose-mag 發表於 20-2-17 04:58
人馬未必頂得順獅子喎,大男人,自以為是,霸道,鍾意人奉承,固執,脾氣大,過份天真,。。。不過獅子作 ...

人馬同獅子都屬火象星座,性格相似,合拍度比較高。

兩人相處總要遷就,人馬女雖然心頭高,有 d 傲驕,覺得可以樣樣事扛上身唔哂靠男人,但又會好想有個獅子咁威猛嘅人黎馴服一下呢隻脫韁野馬

男爵府

wmkcnw 發表於 20-2-17 00:05

無錯

男爵府

天秤

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

miemiemie 發表於 20-2-16 08:59
https://www.jessicahk.com/articles/12xing-zuo-nan-shui-shuo-wo-ai-ni-ke-xin-du-zui-gao

我老公獅子座,佢成日對我講我愛妳。反而我好少講呢句。 我人馬座。
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我覺得大多處女座男女都唔會輕易講 "我愛你",佢地講得出口多數係真心既!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

rose-mag 發表於 20-2-17 04:58
人馬未必頂得順獅子喎,大男人,自以為是,霸道,鍾意人奉承,固執,脾氣大,過份天真,。。。不過獅子作 ...

都唔係架。我對住我家2隻獅子。。我會扮哂嘢。粗重嘢嘜都做唔到。

我換粒燈膽都扮到唔識換。。。向佢地求救,佢地好受落。
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

子爵府

文文送 發表於 20-2-17 12:42

人馬同獅子都屬火象星座,性格相似,合拍度比較高。
我同老公:金牛/山羊

品評吓

珍珠宮

我c6獅子,同你地講嘅全部唔一樣

王國長老

大少拉 發表於 20-2-17 18:12
都唔係架。我對住我家2隻獅子。。我會扮哂嘢。粗重嘢嘜都做唔到。

我換粒燈膽都扮到唔識換。。。向佢地求 ...

呢樣真,我屋企都兩隻,一隻男一隻女,兩父女都好錫我,反而個雙魚仔,懶到出汁,好彩佢學校嘢自動自覺。

首頁

尾頁

跳至