自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ocarebear 發表於 20-2-16 12:00
可能係工人姐姐間房

按計係廳位置

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

貨倉

大宅

無良囤積廁紙既人啲廁紙全部發霉,囤積米既全部生谷牛

loklok148    發表於 20-2-17 00:30

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

多謝天貓, 我都成了廁紙富戶! 當然無樓主post果家人咁誇喇!
不過仲係口罩貧窮戶

放下自在

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

痴 Q線

侯爵府

sharon26788 發表於 20-2-16 12:14
按計係廳位置

我家工人姐姐的朋友, 即係又係工人姐姐, 間房畀主人用咗來儲存厠紙、米、清潔用品同衛生巾

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

痴痴地

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

clavel 發表於 20-2-16 10:35
呢度可能只係佢屋企嘅冰山一角,囤積咁多做乜鬼

似乎係,擺到冇位擺至會俾人睇哂! 所謂財不可露眼……

子爵府

Maggie519 發表於 20-2-16 10:27
儍仔黎嘅,擺係窗台,落雨漏水咪全軍覆沒囉
P.s.題外話,係咪粉嶺某私人屋苑
...

將軍澳維景灣畔

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Rilakkuma12 發表於 20-2-16 12:26
將軍澳維景灣畔

咁勁既! 得個房位都知喺邊
放下自在

侯爵府

回覆樓主:

香港就係太多呢類高質素人士,自私自利,咩都搶。

禁止訪問

回覆樓主:

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ocarebear 發表於 20-2-16 12:20
我家工人姐姐的朋友, 即係又係工人姐姐, 間房畀主人用咗來儲存厠紙、米、清潔用品同衛生巾
...

香港寸金尺土,物盡其用,唔係個個人屋企人有多間儲物房,我工人房都有沒開封嘅放廁紙丶清潔用品丶米油等,因為工人房有兩個到頂櫃,佢廁所有又個大櫃

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

低能!買咁多鬼唔望佢發哂mo

珍珠宮

2024年龍年勳章

火燭就........

侯爵府

sharon26788 發表於 20-2-16 12:30
香港寸金尺土,物盡其用,唔係個個人屋企人有多間儲物房,我工人房都有沒開封嘅放廁紙丶清潔用品丶米油等 ...

那個工人姐姐的房間係多到已經不能再瞓覺, 最後工人姐姐要瞓厅

侯爵府

ocarebear 發表於 20-2-16 12:35
那個工人姐姐的房間係多到已經不能再瞓覺, 最後工人姐姐要瞓厅

咁又過分咗

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

PacoMum 發表於 20-2-16 10:02
遲下天氣熱朝濕,驚佢啲厠紙發霉

潮濕啱好攞來鋪地索水

侯爵府

sharon26788 發表於 20-2-16 12:36
咁又過分咗

所以黐線㗎, 屋企只係得兩個大人加一個工人

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

貨倉來啫, 呃我唔到.
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

首頁
23456...8

尾頁

跳至