自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 mickeywinnie3 的帖子

但佢都唱得好難聽,我次次一播主題曲就變靜音

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

中國民初劇,唔明點解會著日本衫,個化妝又唔靚

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

佢唱歌好高音,聽到頭都痛, 著衫又作狀, 好難頂
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

伯爵府

kitlinggloria 發表於 20-2-17 16:09
https://youtu.be/v-LYM1V81sg

先唔講個MV造型都幾驚嚇,單係個MV主題同首歌已經格格不入,我覺得拍返中國 ...

我老公都咁講。但我覺得首歌幾好聽,配返大醬園好D

男爵府

kitlinggloria 發表於 20-2-17 16:09
https://youtu.be/v-LYM1V81sg

先唔講個MV造型都幾驚嚇,單係個MV主題同首歌已經格格不入,我覺得拍返中國 ...

總比片尾曲-似水流年 好,無啦啦完就播「望著海一片,滿懷倦⋯」成個大醬園都無海,完全唔關事,以為翻唱舊歌實得咩?

首頁

尾頁

跳至