自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

miujar 發表於 20-2-18 15:06
回覆 mskc 的帖子

剛經過,$150/盒已賣晒。剩其他$200或以上。

好,麻煩晒你

禁止訪問

大宅

回覆 miujar 的帖子

anyone use Medi Care Indonesia mask? Good or not? how much a box of Medi Care in Hong Kong?

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆 miujar 的帖子

請問有冇知依隻 BestMed ok 嗎?

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

adrio 發表於 20-2-18 17:00
回覆 mskc 的帖子

自己整整,重容容易。不是到到人多嚴重,隔離。大人小孩孩也是布口罩 ...

同意,反正印尼咁薄都炒到咁貴。

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

miujar 發表於 20-2-19 19:03
唔知得唔得,如果有實物可以跟呢篇嘅測試方法 : https://ps.hket.com/article/2562312?r=cpsdlc

...
已跟足 link 做實驗 好彩不是黑心口罩
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

miujar 發表於 20-2-17 17:26
喺街見到印尼Neo口罩賣$150/盒
(50 pcs),冇BFE、PFE、VFE標示,非獨立包裝。見真係有三層同唔薄,大家覺得 ...

家有少量存貨 想幫有需要又買唔到口罩既媽媽 明白撲唔到口罩 的徬徨 心情
印尼口罩 不是 獨立包裝
@150

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

mskc 發表於 20-2-17 19:39
請問哪裡有售?

日本城買嘅款ok!
我朋友有一盒多,可pm

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

朋友send黎得一層小心買
上星期係荃灣買$280

adrio    發表於 20-3-6 15:20
wcpcelia    發表於 20-2-26 15:01

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

仲有一款兩層$150/50個
佢係印尼華僑熟人黎架
仲搵我笨

公爵府

看來印尼的口罩, 唔合規格的多.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

係呀 印尼口罩就算3層既都好薄 一拎上手就知

子爵府

回覆樓主:

Buy at $500/2boxes
箍頭的,唔係掛耳, 有好有唔好無咁容易鬆,但係屋企長者戴唔慣

水晶宮

回覆樓主:

有無人見過呢款? 無獨立包裝,但口罩唔薄

男爵府

cm2ling 發表於 20-2-22 18:11
Buy at $500/2boxes
箍頭的,唔係掛耳, 有好有唔好無咁容易鬆,但係屋企長者戴唔慣

自己剪開中間再綁返,好容易。

禁止訪問

大宅

wudy 發表於 20-2-17 21:39
回覆 mskc 的帖子

剛見now 新聞話印尼囗罩含菌量嚴重超標。港大硏究醫學中心對多款印尼製原產地為印尼的口 ...

假新聞

男爵府

假新聞

首頁

尾頁

跳至