自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Queenie_yy 發表於 20-2-18 16:30
淘大的藥房好多,$40/條

謝謝你。
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章

大少拉 發表於 20-2-18 16:28
好呀!不過今日真係好攰,聽日我再努力。但依家最希望佢地放工有條廁紙帶返屋企多d.
...
係, 搶D人好痴線...尋晚放工搭電梯, 見到鄰居攞住兩條廁紙, 我話你咁好彩買到?!
佢話放LUNCH係公司附近買, 山長水遠抽番屋企...

別墅

回覆樓主:

天貓超市有大量廁紙,直送香港

珍珠宮

2024年龍年勳章

大少拉 發表於 20-2-18 16:33
謝謝你。
依家買廁紙/米好似去見工咁, 每日嘥幾粒鐘搭車周圍去,
排隊面試又幾粒鐘, 仲唔一定請你, 見完叫你返屋企等消息...

男爵府

好的。我教定鬧鐘先。

如果Market Place冇可以試下去Megabox踫運氣(唔一定有),惠康開9點,Aeon開10點

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

queenyeeyee 發表於 20-2-18 16:37
如果Market Place冇可以試下去Megabox踫運氣(唔一定有),惠康開9點,Aeon開10點
...

呀!。。。。。。。我頭先漏左行惠康呀!

我淨係掛住行aeon 。忘記左有間惠康呀!

翡翠宮

BK2002 發表於 20-2-18 16:36
依家買廁紙/米好似去見工咁, 每日嘥幾粒鐘搭車周圍去,
排隊面試又幾粒鐘, 仲唔一定請你, 見完叫你返屋企等 ...

係呀!早排買口罩要緣份,依家買廁紙又好似見工同埋都係要講緣份。。。。。。

男爵府

大少拉 發表於 20-2-18 16:39
呀!。。。。。。。我頭先漏左行惠康呀! ...

不過我覺得megabox惠康一早唔一定有廁紙,我行過幾次都係見到佢哋淨係放10盒8 盒嗰d盒裝紙巾出嚟,通常得頭幾個人買到

男爵府

回覆 大少拉 的帖子

成業街中間有間店有厠紙賣,$42/條清風牌(大陸),放係門口。(不過我覺得貴)

伯爵府

我岩岩行完TKO百佳&2間商場藥房,任何款式tissue都冇

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

我3條廁纸頂唔到2星期, 好彩上星期妹同我在天貓買到10條頂住, 而家得番8條。 美孚2間惠康, 百佳, 藥房無貨個幾星期, 希望天貓唔會無貨。

子爵府

我今日終於喺青衣買到

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

好的。我教定鬧鐘先。

希望你可以做隻早起的鳥兒

禁止訪問

畀面勳章

公爵府

上天貓買啦, 唔使四圍去找了, 仲送到上門.

翡翠宮

sasa0208 發表於 20-2-18 17:06
希望你可以做隻早起的鳥兒

我果次做早起的鳥兒買口罩。。。都係10點起身。。

估唔到廁紙都要我做埋早起的鳥兒。比口罩仲要早。

公爵府

大妹妹 發表於 20-2-18 16:07
夠用便算啦,囤黎等發霉,比D真係有需要既人買,理性D

但理性的結果, 係自己無厠紙用, 我都好無奈
所有事物,當你知道它不是真的時,它就不會令你痛苦。

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

我諗住下次直去又一城甚至長江大樓底層百佳, 應該會買到

大宅

回覆樓主:

剛剛經過淘大嗰邊啲葯房返左好多厠紙,今日已經吾見有人排隊買!

伯爵府

大少拉 發表於 20-2-18 14:47
都仲係搵唔到,放棄。用埋屋企d 包裝紙巾先算。。。。

但響aeon 發覺有殺菌洗手液。啱用嘅可去睇睇。
一田有厠紙喎,但當然無得選牌子,但都係日常見開嘅牌子。

首頁
34567...10

尾頁

跳至